Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem med sydvästläge

Gott om förvaring, miljösmarta vitvaror och öppna ytor för familjens aktiviteter – här bor du i ett hemtrevligt och smart planerat hus med Svanenmärkning.

När du kliver in i ditt nya hem möts du direkt av hemmets öppna känsla. Entrévåningens sociala planlösning passar lika bra för vardagens bestyr som för middagar och kalas. En trappa upp finns sovrummen för lugn och ro, och utomhus finns den egna uteplatsen med altan och gräsmatta. Utanför den egna tomten väntar ett familjevänligt kvarter där gemensamma ytor skapar liv och rörelse.

Entré

Entrén ligger centrerad på husets ena kortsida och här får du en känsla för det öppna och ljusa hemmet direkt innanför dörren. Hörngarderob, klinkergolv och plats för hatthyllan och skostället skapar en trivsam och funktionell entré där allt från stövlar till picknickfiltar får plats.

Kök och vardagsrum

I ett snyggt utformat och smart planerat kök blir matlagningen ett rent nöje. Du har gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror i ditt nya kök som ligger praktiskt placerat mellan matplatsen och tvättstugan. I vardagsrummet ger fönstren och altandörren ett generöst ljusinsläpp. Över entréplanets öppna utrymmen breder en stilren ekparkett ut sig.

Utemiljö

Din altan når du från vardagsrummets glasdörr. Här passar möbleringen för middagar och lugna stunder i vilstolen fint. Gräsmattan ger generöst utrymme för utomhuslek, slappande på en filt och för påtande i egna rabatter. Det fristående förrådet på framsidan ordnar gott om förvaringsplats, och på uppfarten finns utrymme för två bilar.

Tvättstuga

Ditt nya hus har en groventré in till tvättstugan till vänster om huvudentrén. Med en egen tvättstuga underlättas vardagens tvättbestyr, och du har miljösmarta tvätt- och torkmaskiner till din hjälp. Här finns även praktisk bänkyta och gott om förvaring.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum en trappa upp är platsen att koppla av på vid dagens slut. Här har du utrymme för den breda sängen och rogivande möblering. På fönsterbänken kan några gröna plantor ge liv åt rummet, och utanför fönstret ser du din egen uteplats och tomt. Garderobsväggen med skjutdörrar hjälper till med klädförvaringen.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även två mindre sovrum. Det ena ligger vägg i vägg med det större, och det andra ligger i anslutning till allrummet. Ljust målade väggar och ekparkett ger en bra grund för barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här får sängen, myshörnor och legobyggen plats.

Allrum och klädkammare

Mittemot badrummet finns den rymliga klädkammaren. Smart förvaringsinredning hjälper till att hålla ordning på allt från förra säsongens pynt till urvuxna kläder. Allrummet kan bli ett andra vardagsrum med en till soffhörna, eller ett fjärde sovrum.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns familjens nya badrum. Här ger badkar och bra förvaring ett trivsamt rum för kvällsbad och snabba morgonrutiner. Rummets stilrena utformning med mörkgrått klinkergolv som möter ljusa kaklade väggar är densamma som utformningen av gästtoaletten en trappa ner. Gästtoaletten ligger praktiskt placerad vid entrén och här finns en hörndusch. I båda rummen sitter spotlights i taket, och övervåningens badrum har även ett spegelskåp med belysning.

Bilder
Området
 • 5 rum och gemenskap

  I Flisa kan du koppla av medan barnen tryggt leker med grannarna på de gemensamma ytorna. Här finns bland annat en lekplats där barnen får utlopp för sin kreativitet. Kanske förvandlas lekplatsen till ett piratskepp? Här finns inga gränser. Utöver lekplatsen har grannskapet en pergola, perfekt för trevliga sommarkvällar.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Nedersta i Västerhaninge ligger placerat nära både natur, skolor och service. Om du har barn i förskoleålder finns gott om alternativ. Pysslingen och Ribby är de närmaste förskolorna, en dryg kilometer bort. Andra alternativ är Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan. Det har även planerats för ytterligare förskolor i takt med att området växer.

 • Kommunikationer

  Du som vill pendla till stan har nära till två pendeltågstationer. Närmaste är Krigslida som ligger 1,2 km bort, men du kan även åka till Västerhaninge som ligger 1,8 km bort. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timme. Det finns planer för en buss som ska trafikera det nya området, vilket kan vara skönt om du tröttnar på att cykla eller gå till stationen.

 • Omgivning och service

  Njuter du av att vara i naturen? I Nedersta finns flera trevliga naturstigar som fungerar lika bra för löpning som promenader. Om du vill spänna musklerna finns det även ett utegym i anslutning till stigarna. Västerhaninge är en aktiv kommun och du som vill träna har nära till golfbanor, idrottsanläggningar och ridhus. När det är dags att handla tar du dig till Västerhaninge centrum. Här finns systembolag, apotek, bibliotek, bank, vårdcentral och mataffärer.

 • Skärgården runt hörnet

  När du bor i Nedersta är det alltid nära till nästa utflykt. För skärgårdsälskare finns Årsta brygga på bara 15 minuters avstånd. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Du kan även ta dig ut till hamnstaden Nynäshamn med pendeltåg från Västerhaninge centrum, tågturen tar strax under 30 minuter.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Nedersta gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i husmodellerna i Flisa ser ut. Du kan se husen på 101 och 121 kvadrat.

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum