Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

84, 5 Rum, 121 m²

Lugnt hörnhus i harmoniskt villakvarter

Ditt nya hem ligger i natursköna Nedersta där du njuter av stora grönområden och härliga gemenskapsområden med grannarna. Hörnläget ger avskildhet och spatiös egen tomt.

Barnen lever nära vännerna och du njuter av härliga ytor för kaffestunder med vännen eller lugna stunden med en bok. Du har tomtyta på både baksida och framsida. Inomhus finner du spatiöst Marbodalkök och mysigt vardagsrum för filmkvällen. Utanför dörren har du promenadstråk och lekplatser några minuter bort.

Kök och vardagsrum

I ditt ljusa kök har du ordentliga arbetsytor för familjens middagsförberedelser. Den stilrena köksdesignen från Marbodal är enkel att kombinera med din egen inredning. Här får du plats med ett stort matbord. Längre in i hemmet har du vardagsrummet med ytterligare en matplats, som du för övrigt kan göra om till sovplats. Här finns dessutom plats för den stora soffan och stora fönster mot din tomt och kvarterets parkområde.

Gästtoalett och tvättstuga

Med gästtoaletten slipper familjen stressa på morgonen. Den ligger i hallen är smakfullt inredd med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i ljus design. Handdukar och hygienartiklar förvaras i underskåpet eller spegelskåpet. Den helkaklade tvättstugan gör vardagen enklare. Även här finns trivsam golvvärme. Ovanför tvättmaskin och torktumlare har du arbetsbänken där du viker kläderna.

Entré och hall

Det första du möts av i ditt nya hem är en välkomnande och uppvärmd hall. Du förvarar ytterkläder och otympliga vinterjackor i garderobsväggen med skjutdörrar. Här finns även plats för skoställ och kapphylla.

Sovrum 1

Ditt stora sovrum på övervåningen är perfekt för den stora dubbelsängen. Här kan du kura ned dig och betrakta den vackra utsikten över natur och kvarter. Kläderna förvarar du i skjutdörrsgarderoben med inredning från Elfa.

Sovrum 2 och 3

För familjen med barn finns ytterligare två sovrum med härlig utsikt. Här får de plats med skrivbordet och ritblocken, med varsin garderob för kläder och leksaker. Annars passar rummen utmärkt som arbetsplats eller gästrum.

Badrum

Badrummet på övervåningen är fint upplyst av spotlights. Här kan du kura ned dig i ett välgörande bad och finna lugn. Med helkaklade väggar, golvvärme och gott om förvaringsmöjligheter.

Utemiljön

Du har härligt hörnhus vilket ger ostört läge till din tomt. På baksidan anordnar du grillkvällen eller kuddturneringen på den mysiga gräsmattan mot parkområdet. Här finns också förråd för utemöbler och leksaker. På framsidan finner ytterligare lite plats för utebord. Här kan du ta morgonkaffet och heja på grannarna. Med parkering för bil och cyklar.

Hemfakta

Bostad
84
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer