Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

83, 5 Rum, 121 m²

Familjens nya hem med uteplats och tvättstuga

I ditt nya hem blir vardagen lite enklare. Du har två toaletter och en egen tvättstuga med miljösmarta lösningar. Utanför fönstret finns gröna parkområden och din egen soliga tomt.

Här kan familjen med barn tryggt släppa iväg ungarna på äventyr i skogen. Du bor familjevänligt och naturskönt i moderna nybygget Nedersta i Västerhaninge. Det inbjudande hemmet har klimatsmarta lösningar och sällskapliga ytor för middagar och spelkvällar. På uteplatsen har du sommarens bästa middagsplats.

Kök och vardagsrum

Ditt stora kök får matglädjen att vakna. Här finns härliga arbetsytor i lättmatchad design från Marbodal och naturligt ljusinsläpp från de stora köksfönstret. Vidare in i ditt nya hem finns spatiöst vardagsrum med fönster mot kvarterets parkområde. Här kurar ni ned er i soffan eller njuter av middagen vid matplatsen. För familjen med nytillskott eller frekventa gäster kan utrymmet enkelt göras om till sovalkov.

Gästtoalett och tvättstuga

Den mysiga gästtoaletten är utmärkt för den stora familjen. Här har du stilren inredning med klinkergolv och helkaklade väggar, handfat med förvaring i underskåp och spegelskåp samt en praktisk duschhörna för stressiga morgnar. Tvättstugan ligger i rummet intill och är även den helkaklad med klinker som har trivsam golvvärme. Kläderna viker du på bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren.

Entré och hall

I hallen välkomnar du gästerna med härlig golvvärme. Ytterkläderna hänger du upp i skjutdörrsgarderoben och skorna kan du ställa i utrymmet vid dörren där det finns plats för skoställ.

Sovrum 1

På övervåningen har du dina tre sovrum. Det största har gott om plats för dubbelsängen. Du har en rymlig garderob med snygg och praktisk inredning från Elfa. Med stort fönster som ger naturligt ljus till lässtunden.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger mittemot det största och är vägg i vägg. Här kan barnen få plats med alla leksaker, skrivbord och enkelsäng.

Badrum

Mellan sovrummen ligger det smakfulla badrummet med klinkergolv, golvvärme och ljust kaklade väggar. Förvaringsmöjligheter finns i handfatets underskåp och i spegelskåpet ovanför.

Utemiljön

På baksidan av huset finns ett förråd där du kan förvara uteleksaker, trädgårdsredskap och utemöbler. Framsidan avgränsas med en skyddande häck kring en gräsmatta perfekt för kaffestunder i solen. Här finns även garageuppfarten med plats för familjens bil och cyklar.

Hemfakta

Bostad
83
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer