Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

80, 5 Rum, 121 m²

Ytsmart hörnhus nära parkområde

Ditt radhus präglas av spatiösa uterum, ljusa ytor och familjevänliga kvartersområden. Det passar dig som uppskattar moderna och klimatsmarta lösningar med naturliga materialval.

Detta öppna radhus har allt du behöver. Du har sociala ytor inne och ute och naturligt ljusinsläpp från dina många fönster. På några minuter når du öppna landskap och skogsområden och på tio minuter med bil når du Årsta havsbad. Här är det enkelt för barnen att bjuda med en vän till de många utflyktsmålen.

Kök och vardagsrum

Du väljer själv köksdesignen från Marbodal som passar dig bäst. Oavsett formgivning finns spatiösa arbetsytor och stort fönster som ger ljus till matbordet med plats för många gäster. I vardagsrummet har du ytterligare en matplats. Den lilla matsalsalkoven kan familjen som väntar nytillskott välja att göra om till extra sovrum. I vardagsrummet har du stora fönster som ger ljus till spelkvällen i soffan.

Gästtoalett och tvättstuga

Gästtoaletten är inredd i naturliga och stilrena materialval. Golvet med klinkerplattor har vattenburen golvvärme och väggarna är ljust helkaklade. Runt handfatet har du underskåp och spegelskåp för förvaring. Tvättstugan är smart inredd med golvvärme, laminatbänkskiva och rostfri ho. Här får hela familjen plats när det är dags för den gemensamma tvättiden.

Entré och hall

När du kliver in i entrén möts du av härlig golvvärme. Du hänger upp ytterkläderna i den generösa garderoben med skjutdörrar som döljer allt du inte vill visa.

Sovrum 1

Ditt största sovrum är privat placerat på övervåningen. Du får enkelt plats med dubbelsängen och kläderna får du undan i den stora skjutdörrsgarderoben från Elfa.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum ligger mittemot det största. De är lika stora och har plats för säng och skrivbord. För den stora familjen finns det möjlighet att klämma in två mindre sängar.

Badrum

Badrummet är smakfullt inrett med ljusa kakelväggar och klinkergolv. Efter badkaret värmer du upp fötterna med golvvärmen. Med bra förvaring och handdukstork.

Utemiljön

Du har en av de största tomterna i kvarteret. På framsidan njuter du av en lugn kaffestund. Här parkerar du även bilen. På baksidan finns en stor gräsmatta där du kan påta i rabatterna. Verktygen kan du sedan förvara i förrådet.

Hemfakta

Bostad
80
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer