Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

78, 5 Rum, 121 m²

Utsikt över ängsmark och natur i ytsmart hem

Här kan du slå dig ner på framsidan med en kopp kaffe i solen medan barnen leker på ängen eller i skogen. Inomhus har du öppna ytor för spelkvällar med nyfunna bekanta.

I ditt nya hem är det lätt att trivas med eller utan sällskap då du njuter av både sociala ytor och lugna sovrum på övervåningen. Med vardagsförenklande lösningar som tvättstuga och extratoalett blir det lättare att fokusera på roligare saker. Som att ta en tripp till skärgården eller smita ut på en skogspromenad.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är rymligt och ljust. Vid det stora köksfönstret kan du ställa det spatiösa matbordet och på de ordentliga arbetsytorna i Marbodaldesign tillagas maten med enkelhet. Vidare in i radhuset ligger vardagsrummet där du kan ställa soffgruppen. Här finns dessutom ytterligare plats för matplats i en liten alkov som kan göras om till sovrum.

Gästtoalett och tvättstuga

Gästtoaletten är smart inredd med hörndusch och förvaring i två skåp. Du har helkaklade väggar i ljus design och klinkergolv med vattenburen värme. Golvvärmen fortsätter in i tvättstugan och resterande ytor i entréplan. Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare. På bänkskivan i stilren design kan du vika de rena kläderna.

Entré och hall

Din entré har garderobsvägg med skjutdörrar som inte tar onödig plats. Här får du plats med helkroppsspegeln och kapphyllan.

Sovrum 1

På övervåningen har du tre sovrum. Det största har plats för dubbelsängen och fönster i västerläge som vetter mot kvarteret. Kläderna organiserar du i skjutdörrsgarderoben från Elfa.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum är ytsmart planerade för att du ska kunna få plats med sängen och skrivbordet. Du har dessutom plats över för fantasifulla lekar och avancerade legobyggen. Fönstren vetter mot lugnande natur.

Badrum

Badrummet är lätt att nå från alla sovrum. Det är ljust helkaklat med vattenburen golvvärme i klinkergolvet. Badkaret passar perfekt när du behöver en lugn stund.

Utemiljön

När du inte utforskar kvarterets naturupplevelser har du uteplatser på både baksida och framsida av huset. Framsidan har morgonsol och baksidan trivsam kvällssol. På baksidan finner du även förrådet för gräsklipparen och på framsidan parkerar du bilen.

Hemfakta

Bostad
78
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer