Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

76, 5 Rum, 121 m²

Naturskönt radhus med gott om förvaringslösningar

I ditt nya smarta hem är det enkelt att trivas. Hela familjen får plats med prylarna och med de många gemensamma och egna utemiljöerna behövs inga utflykter för att njuta av sommaren.

Här kan barnen smita ut med vännerna och utforska skogen med fantasifulla lekar. När det är dags för familjemiddag finns två matplatser och två uteplatser att njuta av. I sovrum och hall finn spatiösa och snygga förvaringslösningar och i kök och tvättstuga är vitvarorna energisnåla.

Kök och vardagsrum

I köket på tolv kvadratmeter har du plats för det stora matbordet. De ordentliga arbetsytorna passar för avancerade middagsförberedelser och köksdesignen från Marbodal ger ett trivsamt och lättmöblerat kök. I vardagsrummet har du ytterligare en matplats som du dessutom enkelt gör om till extra sovrum. Här har du stora fönster som lyser upp soffgruppen.

Gästtoalett och tvättstuga

Din ljusa helkaklade gästtoalett har en hörndusch som motverkar köbildningen på morgonen. Här finns även förvaring för gästernas tandborstar och handdukar. Tvättstugan ligger vägg i vägg och har välplanerade ytor för sortering och vikning. Ovanför energismarta tvättmaskinen och torktumlaren har du avställningsbänken. Både gästtoaletten och tvättstugan har vattenburen golvvärme som fortsätter på hela entréplan.

Entré och hall

Gästerna värmer upp fötterna på hallens varma golv. Därefter hängs ytterkläderna enkelt in i skjutdörrsgarderoben eller i utrymmet med plats för kapphyllan.

Sovrum 1

Uppför de charmiga furutrappan i vit design finner du ditt största sovrum. Här får du enkelt plats med dubbelsängen med plats över för den ytsmarta arbetshörnan. I den rymliga skjutdörrsgarderoben har du plats för alla finkläder.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger vägg i vägg. På övervåningen har de fin utsikt över ängsmark och skogspartier. Du får plats med säng och lekplats. Morgonsolen ger härligt ljus.

Badrum

Badrummet är helkaklat med uppvärmt klinkergolv. I det härliga badkaret skapar du din egen relaxavdelning när du behöver en lugn stund. Med förvaring i underskåp och spegelskåp.

Utemiljön

På husets baksida har du ett förråd där du kan förvara uteleksaker, trädgårdsredskap och utemöbler. Här finns även gräsmattan för kubbturneringen. Framsidan avgränsas med en skyddande häck kring en gräsmatta perfekt för kaffestunder i morgonsolen. Här finns även garageuppfarten med plats för familjens bil och cyklar.

Hemfakta

Bostad
76
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer