Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

74, 4 Rum, 92 m²

Hörnhus med kvällssol på tomten

Längst ut på radhuslängan finner du ditt nya hem med soliga utemiljöer. Det miljösmarta hemmet har öppna sällskapsytor och tre sovrum för lugn och ro.

Här har du trivsam ekparkett och välplanerade ytor för hela familjen. Du lever naturskönt och modernt i trivsamt kvarter med gott om gemensamma ytor för nya bekantskaper i grannskapet. Du bor nära barnens kompisar och grannar i ett hem som inbjuder till mysiga middagar och spelkvällar med eller utan gäster.

Kök och vardagsrum

I det rymliga köket kan du bjuda hem vännerna för den gemensamma matlagningen. Du lagar maten med hjälp av energisnåla vitvaror och på snyggt designade arbetsbänkar från Marbodal. Ditt stora vardagsrum passar för de stora släktmiddagarna och den småskaliga myskvällen med familjen. Här finns plats för soffgrupp och separat matsalsbord. Det är även här som du kan välja att göra ett extra sovrum vid behov.

Gästtoalett och tvättstuga

Med extratoaletten kan gästerna känna sig hemma. Här har du hörndusch och förvaring i underskåp och spegelskåp. Intill toaletten ligger din nya tvättstuga. Med egen tvättmaskin och torktumlare utrustade med ovanliggande bänkskiva är det enkelt att hantera både ren och smutsig tvätt. Gästtoaletten och tvättstugan har hemtrevlig golvvärme och ljust kaklade väggar.

Entré och hall

I din välkomnande entré fortsätter golvvärmen som finns genomgående på entréplan. Här har du förvaring för ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben med plats över för hatthylla och skoställ.

Sovrum 1

Uppför den vita furutrappan finner du sovrummen. Ditt största mäter 14 kvadratmeter och har spatiös skjutdörrsgarderob för att du enkelt ska kunna sortera din tillhörigheter. Fönstret vetter mot den lugnande baksidan.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger vägg i vägg längst in på övervåningen. Här finns plats för sängar och skrivbord. Båda har fönster som vetter mot framsidan av huset.

Badrum

Ditt smakfulla badrum har badkar att krypa ned i en frusen vinterkväll. Rummet har ljust kaklade väggar och uppvärmt klinkergolv. Du förvarar tandborstarna och handdukarna i underskåpet eller spegelskåpet.

Utemiljön

Tack vare hörnläget har du något större tomt än genomsnittet. På framsidan har du även garageuppfart och gräsmatta för helgfrukosten. På baksidan finns uteplatsen och kubbplanen samt ett förråd för uteleksakerna.

Hemfakta

Bostad
74
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer