Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

71, 4 Rum, 92 m²

Hemtrevligt radhus med gavelläge

Njut av charmigt hem med gott om förvaring för hela familjen. Från husets framsida med avskiljande häck blickar du ut över solnedgången och öppna landskap.

Välkommen till ett gemytligt kvarter med gemensamma lek- och umgängesplatser i naturskön miljö. När du vill dra dig hemåt finner du ytsmart och ljust boende med fönster i tre väderstreck där grönskan är påtaglig från alla rum. Gräsmattan på baksidan gör sig utmärkt för grillkvällar med grannarna och när hösten gör sig påmind finns rymligt vardagsrum för lugna myskvällar.

Vardagsrum och kök

I ditt nya vardagsrum finns stort fönster och altandörr där du ser ut över tomten på baksidan och det omgivande kvarteret. Hit kan du flytta in grillkvällarna när det skymmer, med gott om plats för både soffplats och matbord. I anslutning till vardagsrummet har du ditt rymliga kök med plats för det stora matbordet med sex till åtta sittande. Du har energisnåla vitvaror som är snyggt integrerade i arbetsytorna. Här kan hela familjen hjälpas åt att preparera middagen tillsammans.

Gästtoalett och tvättstuga

Intill köket finner du även din alldeles egna tvättstuga. Ovanför den energisnåla tvättmaskinen med torktumlare har du en smakfull avställningsbänk där du med enkelhet viker den rena tvätten. Din gästtoalett med dusch är likt tvättstugan inredd med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar.

Entré och hall

Här hänger du upp kläderna i garderobsväggen som är snyggt dold av skjutdörrar. Frusna vinterfötter värms snabbt upp av den vattenburna golvvärmen.

Sovrum 1

Uppför den smakfulla furutrappan har du hemmets sovrum. Det största har ett generöst fönster med utsikt mot baksidan. Ditt luftiga sovrum har plats för dubbelsängen och i den rymliga klädkammaren med Elfainredning stuffar du undan vinterkläderna.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger vägg i vägg med fönster mot framsidan. Båda rummen har garderob och plats för både enkelsäng och skrivbord.

Badrum

Badrummet ligger mitt på övervåningen med lätt tillgång från alla rum. Här har du klinkergolv med golvvärme och ljusa kakelväggar som omger det inbjudande badkaret. Med tvättställ och spegelskåp.

Utemiljön

Runtomkring ditt hus finns gröna områden för umgänge och ensamtid. På framsidan har du garageuppfart och en liten gräsmatta som markeras av lummig häck. För lite mer avskilt häng finns tomten på baksidan av huset, utrustad med förråd för gräsklippare och utemöbler.

Hemfakta

Bostad
71
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer