Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

70, 4 Rum, 92 m²

Familjevänligt hörnhus med avskilt läge

I utkanten av grannskapet finner du ditt nya hem. Med hörnläge och härliga grönytor runtomkring huset finns ett lugnt och harmoniskt hem. Inomhus har du öppna ytor och snygg förvaring.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av härligt golvvärme i den öppna entrén med garderob. Den hemtrevliga ekparketten breder ut sig från det rymliga vardagsrummet och vidare upp på övervåningen med tre sovrum. Du har en egen tvättstuga och rymligt Marbodalkök med klimatsmarta lösningar. Här lever du nära natur, kommunikationer till centrum och skolor i toppklass.

Vardagsrum och kök

Den underbart öppna planlösningen släpper in det naturliga ljuset från de stora fönstren och den genomskinliga altandörren. Ditt stora vardagsrum har plats för soffgruppen och läshörnan. Vidare in i köket har du plats för det spatiösa matbordet till middagsbjudningarna. Skåpluckor och bänkskivor är i stilren design från Marbodal som är enkel att kombinera med din personliga inredningssmak. Vitvarorna från Electrolux är energisnåla.

Gästtoalett och tvättstuga

Till tvättstugan med egen ingång är det är enkelt att smita in med smutsiga skor. Du har tvättmaskin och torktumlare med minimal energitillgång och en snygg arbetsbänk där du kan ställa av tvättmedlet och vika kläder. Med den stora gästtoaletten kan du slippa stressen på morgonen. Här har du en praktisk hörndusch, helkaklade väggar och uppvärmt klinkergolv.

Entré och hall

Du har en stor och öppen entré med garderob och plats för kapphylla. Här välkomnar du enkelt gästerna till lägenheten.

Sovrum 1 och klädkammare

Från entrén når du den vita furutrappan som leder upp till övervåningen och familjens sovrum. Det allra största sovrum mäter 13 kvadratmeter och är planerad så att du enkelt ska kunna inreda med dubbelsäng och ytsmart arbetshörna. Du har en garderobsvägg där du kan få undan både friluftsutrustning och finkläder. Precis utanför finner du den praktiska klädkammaren med flexibel inredning från Elfa.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum har plats för säng och skrivbord. Det ena ligger vägg i vägg med ditt största sovrum och har fönster mot baksidan av huset. Det andra ligger något avsides och passar utmärkt som gästrum. Eller sovrum för den ensamhetstörstande tonåringen.

Allrum

På övervåningen finns även familjens allrum som ger plats för lugn och ro när middagsbjudningen pågår på nedervåningen. Här kan du placera minstingen framför en film när umgänges blir för mycket.

Badrum

Efter ett långt bad kliver du ned på det härligt uppvärmda klinkergolvet. I ditt nya badrum har du badkar, toalett och handdukstork. Med vackert helkaklade väggar.

Utemiljö

Runt ditt nya hus har du gräsmattor och skogspartier. På framsidan av huset finner du garageuppfart med parkering. Här finns även en liten gräsplätt där morgonkaffet passar utmärkt, med härligt utsikt över ån och naturen. På baksidan har du altanen med en gemensam gräsplan där barnen kan leka under uppsikt.

Hemfakta

Bostad
70
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer