Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

69, 4 Rum, 92 m²

Naturskönt hem för den stora familjen

Hela familjen kan hitta hem i detta ljusa och hemtrevliga radhus. I kvarteret finns spännande skogar för äventyrliga barn och härliga promenadstråk för friluftsintresserade.

Här bor du i familjevänligt kvarter med mängder av umgängesytor och naturupplevelser. Det välplanerade hemmet bjuder på gröna utemiljöer för grillkvällar och kubbturneringar och välplanerade rum med gott om förvaring och öppna ytor.

Vardagsrum och kök

I det trivsamma vardagsrummet med ekparkett har du öppen planlösning som gör att det naturliga ljuset från fönstren kan nå hela vägen in till hallen. Här kan du placera den mysiga soffan för filmkvällen, med plats över för favoritfåtöljen till lässtunden. Det smart designade Marbodalköket ligger intill vardagsrummet. Här kan du servera en sprakande festmiddag till flertalet sittande gäster. I ditt svanenmärkta hem är vitvarorna självklart energisnåla.

Gästtoalett och tvättstuga

I ditt nya hem njuter du av en egen tvättstuga. Med egen ingång är det enkelt att hämta in kläderna som hänger ute på tork, om de inte får plats i torktumlaren vill säga. Du har vackert helkaklade väggar och en praktisk arbetsbänk där du viker kläder och sorterar smutstvätt. På bottenvåningen finns även gästtoaletten. Här motverkas köerna på morgonen med en smart duschhörna. För frusna fötter finns golvvärme.

Entré och hall

I din entré städas snöslasket enkelt bort från klinkergolvet med golvvärme. Du har en garderob att stuffa undan vinterkläder i och utrymme för hyllor och skoställ.

Sovrum 1 och klädkammare

Uppför den vita furutrappan har du hemmets sovrum. Det största rummet har ett stort fönster mot skogen och flertalet garderober att förvara finkläder och sängkläder. Här får du enkelt plats med dubbelsängen. Utanför rummet finns familjens klädkammare med flexibel inredning från Elfa.

Sovrum 2 och 3

Ditt andra sovrum ligger vägg i vägg med det största och har åtta kvadratmeter för säng och legobyggen. Längst in på övervåningen finner du det sista sovrummet med fönster mot kvarteret. Det avskilda läget gör det till ett perfekt rum för tonåringen.

Badrum

Intill sovrum tre har du badrummet. Du har helkaklade väggar och klinkergolv. När du tagit ett välbehövligt bad efter en lång arbetsdag har du golvvärme som snabbt ångar undan vattnet. Här finns tvättställ med förvaring och spegelskåp.

Allrum

Utanför badrummet finns familjens allrum. När filmsmakerna går isär eller barnen har vänner över passar det perfekt för att få lite avskildhet. Med plats för soffa och TV.

Utemiljön

För familjen med bil finns egen garageuppfart på husets framsida. Du har en lummig häck som avskärmar från grannskapet så du kan njuta av morgonkaffet ifred. På baksidan har du en liten altan som vetter mot en spatiös gräsmatta som bjuder in till lek och umgänge över tomtgränserna. Här har du dessutom ett förråd när det är dags att ställa in utemöblerna.

Hemfakta

Bostad
69
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer