Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

67, 4 Rum, 92 m²

Spatiöst hem för den sociala familjen

I ditt hemtrevliga radhus finns öppna ytor i vardagsrum och kök och härliga utemiljöer med altan och utebord. Du lever minuter från lekplatser och skogspromenader i familjevänliga Nedersta.

När det är dags för den årliga kubbturneringen finns stor gräsmatta som delas med grannarna. Du har din egen altan för lugna morgnar med kaffe och frukost och klimatsmart kök för festliga middagar. De tre sovrummen på övervåningen ger platser för lugn och ro. Utanför dörren finns vacker natur och golfbana för den golfintresserade, samtidigt som du inte bor mer än 40 minuter från centralen.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har du öppen planlösning in till köket. Du får plats med en stor soffa för lugna kvällar och ett stort matbord för bjudningen. På den fristående väggen finns perfekt yta för TV eller konst. Ditt kök har skåp och luckor i smakfull design från Marbodal. Intill köket ligger matplatsen med utrymme för stort middagsbord. Utanför fönstret har du härlig skogsutsikt som sällskap till middagen.

Gästtoalett och tvättstuga

Med egen tvättstuga är det enkelt att engagera hela familjen i vardagssysslorna. Du har tvättmaskin och torktumlare samt praktisk städskåp där du kan förvara tvättmedlet. Den smarta arbetsbänken gör det enkelt att sortera tvätten. Intill hallen finner du den helkaklade gästtoaletten. Efter morgonduschen kliver du ut på uppvärmt klinkergolv.

Entré och hall

Din rymliga och ljusa entré är enkel att möblera med både kapphylla och inredningsdetaljer. Här kommer du dessutom hem till härlig golvvärme i det lättskötta klinkergolvet.

Sovrum 1 och klädkammare

Hemmets sovrum ligger vilsamt avskilda på övervåningen. Du har ett större rum på 13 kvadratmeter och två mindre på åtta. Det största rummet har en garderobsvägg där allt från skidkläder till finklänningar kan förvaras. Utanför finner du familjens klädförråd med hemtrevlig ekparkett och praktisk inredning från Elfa.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen passar utmärkt som barnkammare. Rummen har plats för säng och nattygsbord. Vid fönstren kan du ställa skrivborden för läxläsning. Sovrum tre vetter mot kvarteret och passar när ungen vill ha koll på vad grannbarnen sysslar med i kvarteret.

Badrum

Ditt helkaklade badrum har klinkergolv med inbyggd golvvärme. Här städar du enkelt undan vattnet efter långbadet. Med tvättställ och spegelskåp.

Allrum

Utanför sovrum tre har du familjens allrum. Här kan halva familjens placera sig i soffan när filmsmakerna går isär.

Utemiljön

Runtom ditt nya hus har du gott om grönområden. På framsidan har du en härlig liten gräsmatta bredvid garageuppfarten där du får lugn och ro till morgonkaffet tack vare häcken. På baksidan har du altanen med förråd. Den stora gräsmattan gör det enkelt att umgås över tomtgränserna.

Hemfakta

Bostad
67
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer