Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

64, 4 Rum, 92 m²

Egen tomt för den sportiga familjen

Här finner du spatiösa gemensamma gräsmattor och mysiga uteplatser för morgonkaffet. Runt hörnet finns idrottsklubbar och motionsspår och på drygt en halvtimme når du city.

Från hemmets alla fönster ser du skogspartier och gräsmattor. Här kan du smita ut på uteplatsen på baksidan och njuta av morgonkaffet eller genomföra den prestigefyllda badmintonturneringen. På några minuter med cykel tar du dig enkelt till skärgård och löpspår. Ditt hemtrevliga radhus har genomgående ekparkett och toppmoderna och miljösnälla vitvaror.

Vardagsrum och kök

Från den stora hallen kommer du ut till öppet vardagsrum med angränsande kök. När det är dags för middagar dukas maten upp vid den spatiösa matplatsen. Lugna hemmakvällar finns öppna ytor för både soffor och fåtöljer. Ditt moderna kök är lättmöblerat och stilrent med designlösningar från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Gästtoalett och tvättstuga

Intill hallen finner du även extratoaletten. I den helkaklade gästtoaletten har du en praktisk hörndusch för gäster eller stressade familjemedlemmar på morgonen. Din tvättstuga når du både från kök och från groventrén. Du har tvättmaskin och torktumlare med stilig arbetsbänk. Här kan du vika kläder utan att frusa tack vare den hemtrevliga golvvärmen.

Entré och hall

I din stora entré välkomnas gästerna av lättstädat klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här har du plats för ytterkläderna i både garderob och hatthylla.

Sovrum 1 och klädkammare

Vidare från hallen finner du den vita furutrappan till övervåningen. Här har du tre rofyllda sovrum och välplanerad klädkammare från Elfa. Det största har plats för dubbelsängen och en hel garderobsvägg där du enkelt organiserar kläderna. Du har fönster mot baksidan som skapar lugn och ro.

Sovrum 2 och 3

Även ditt andra sovrum har rofylld utsikt mot baksidan. Rummet ligger vägg i vägg med det största och har plats för säng eller våningssäng, skrivbord och leksaker. Intill allrummet har du det tredje sovrummet. Här har du fönster mot det mysiga kvarteret och ett något avskilt läge som ger lugn och ro.

Badrum

Här kan du ta ett härligt bad efter jobbet. Ditt nya badrum har helkaklade väggar och härligt uppvärmt klinkergolv. Här finns handfat med förvaring och badrumsskåp med spegel.

Allrum

Allrummet är lättmöblerat och praktiskt. Du kan skapa en mysig soffhörna för spelkvällarna eller inreda som hemmakontor med skrivbord och stol.

Utemiljön

På både baksidan och framsidan har du uteplatser med sol från morgon till kväll. På framsidan har du även garageuppfart och på baksidan finns ett förråd. På den gemensamma gräsplanen kan du bjuda in grannarna på brännboll eller kubbturnering.

Hemfakta

Bostad
64
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer