Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

63, 4 Rum, 92 m²

Utsikt mot lugnande skog från toppmodernt hörnhus

I ditt nya radhus kan du njuta av årstidernas skiftningar från köksbordet. Du bor nära naturupplevelser och granngemenskap med gott om hemtrevliga ytor för återhämtning.

I trivsamma Nedersta lever du familjevänligt och harmoniskt. Stora och ljusa sällskapsytor skapar härliga utrymmen för släktmiddagar och intima middagar med vännerna. Du bor i ett nybyggt hem i toppmodernt skick med miljövänliga lösningar och smarta materialval. Med kvarterets gemensamma grönområden finns mänger av aktiviteter för hela familjen.

Vardagsrum och kök

I dina sociala utrymmen i vardagsrum och kök finns öppen planlösning som ger ljus och rymd. Här kan du klämma in både soffhörna och stort matbord. Ditt moderna kök är lättmöblerat och stilrent med designlösningar från Marbodal.

Gästtoalett och tvättstuga

Intill köket har du din alldeles egna tvättstuga. Med egen groventré kan du konka in matkassarna direkt från bilen till köket. Du har tvättmaskin och torktumlare med stilig arbetsbänk för handduksvikning och tvättsortering. Både tvättstugan och gästtoaletten är helkaklade med uppvärmt klinkergolv. I gästtoaletten finner du även hörndusch som minskar trycket på övervåningens badkar.

Entré och hall

Gästerna välkomnas i spatiös entré med garderob och plats för kapphyllan. Frusna vinterfötter hälsas av härlig golvvärme och du får dessutom plats med en värmande hallmatta.

Sovrum 1 och klädkammare

Ditt största sovrum på övervåningen mäter 13 kvadratmeter för dubbelsängen och lilla arbetshörnan. Du har tre garderober och ett linneskåp så att du enkelt kan få undan klädhögen på fåtöljen. Utanför dörren har du din klädkammare där säsongsbetingande kläder och oanvända prylar får plats.

Sovrum 2 och 3

Ditt andra sovrum ligger vägg i vägg med det största. Här har du plats för enkelsäng och skrivbord. För den stora familjen finns plats för våningssäng. Intill allrummet har du ditt sista sovrum. Här har du fönster mot det mysiga kvarteret och ett något avskilt läge som ger lugn och ro.

Badrum

Kryp ned i det välkomnande badkaret och dra ned ljuset från dina spotlights till minimum. I ditt helkaklade badrum med klinkergolv har du en plats där hela familjen kan njuta av en lugn stund. Det ligger dessutom mitt på övervåningen så att alla har nära när det är dags för tandborstning. Med härlig golvvärme.

Allrum

I allrummet kan du skapa en härlig plats för filmkvällen eller inreda som ett extra sovrum för familjens nytillskott.

Utemiljön

Bortsett från de många gemensamma utemiljöerna njuter du av en hörlig altan på baksidan av huset och en liten gräsmatta bredvid parkeringen på framsidan. Gräsmattan är inhägnad av en lummig häck och på baksidan har du förråden för gräsklipparen och utemöblerna.

Hemfakta

Bostad
63
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
92 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
till Årsta Havsbad
100 m
till utegym
2 km
till Västerhaninge centrum

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer