Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hus i Haninge

Nyproducerade hus i ett naturskönt område

Välkommen till Bonava. I Haninge skapar vi hem och levande bostadsområden för framtiden. Förälska dig i natursköna Haninge och ta del av vårt utbud av nyproducerade hus.

Många drömmer om att flytta in i en nyproduktion och med det få sätta sin egen prägel på sitt hem. Bonavas inredningskoordinatorer har tagit fram två grundstilar att välja från. Bit för bit bygger vi boenden för framtiden, men det är du som sätter den sista biten på plats. I ett radhus får du ett boende som kombinerar fördelarna hos en fristående villa med fördelarna i ett lägenhetsboende. Radhus är en energisparande boendeform tack vare snabbare uppvärmning och naturlig isolering på grund av byggkonstruktionen. Att bo i radhus ger även en gemenskap: en radhusgemenskap som ofta blommar ut i nya vänskapsförhållanden.

Bo i ett hus i natursköna Haninge 

Haninge centrum växer så det knakar och här hittar du all önskvärd service som apotek, skola, vårdcentral, butiker, restauranger och bibliotek. Med sin närhet till Östersjön är Haninge en av Stockholmsområdets mest natursköna kommuner. Både Utö och Dalarö räknas in i Haningekommunen – som förutom dessa pärlor bjuder på många fler guldkorn. Här kan du njuta i fulla drag av Stockholms skärgård med havet precis runt hörnet, samtidigt som du snabbt tar dig in till centrala Stockholm. Kontrasten mellan storstad och småstad är något som präglar Haninge. Med bra kommunikationer tar du dig enkelt in till stadspulsen, om du inte föredrar att förlora dig i någon av de drömska vandringsleder i Tyresta nationalpark.

Hus i Haninge

Levande områden