Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hus i Haninge

Nyproducerade hus i ett naturskönt område

Välkommen till Bonava. I Haninge skapar vi hem och levande bostadsområden för framtiden. Förälska dig i natursköna Haninge och ta del av vårt utbud av nyproducerade hus.

Många drömmer om att flytta in i en nyproduktion och med det få sätta sin egen prägel på sitt hem. Bonavas inredningskoordinatorer har tagit fram två grundstilar att välja från. Bit för bit bygger vi boenden för framtiden, men det är du som sätter den sista biten på plats. I ett radhus får du ett boende som kombinerar fördelarna hos en fristående villa med fördelarna i ett lägenhetsboende. Radhus är en energisparande boendeform tack vare snabbare uppvärmning och naturlig isolering på grund av byggkonstruktionen. Att bo i radhus ger även en gemenskap: en radhusgemenskap som ofta blommar ut i nya vänskapsförhållanden.

Bo i ett hus i natursköna Haninge 

Haninge centrum växer så det knakar och här hittar du all önskvärd service som apotek, skola, vårdcentral, butiker, restauranger och bibliotek. Med sin närhet till Östersjön är Haninge en av Stockholmsområdets mest natursköna kommuner. Både Utö och Dalarö räknas in i Haningekommunen – som förutom dessa pärlor bjuder på många fler guldkorn. Här kan du njuta i fulla drag av Stockholms skärgård med havet precis runt hörnet, samtidigt som du snabbt tar dig in till centrala Stockholm. Kontrasten mellan storstad och småstad är något som präglar Haninge. Med bra kommunikationer tar du dig enkelt in till stadspulsen, om du inte föredrar att förlora dig i någon av de drömska vandringsleder i Tyresta nationalpark.

Hitta hus

  • ÄgandeformBostadsrätt
  • Bostäder30
  • Pris2 750 000 - 3 950 000 kr
  • Inflytt frånJanuari 2021
Till Salu

Hus i Haninge

Levande områden