Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproducerade hus i Haninge
Plats

Hus Haninge

Att köpa hus i Haninge

Söker du efter ett nybyggt hus i Haninge? Här strax söder om Stockholm ligger Haninge – ett naturskönt område nära till service, butiker och restauranger. Bonava skapar hållbara hem och energieffektiva bostäder. Hitta hem till ditt nya hem i Haninge.

Nyproduktion i Haninge

Hus i Haninge

Svanenmärkta hus 

För oss på Bonava är hållbarhet en självklar utgångspunkt när vi skapar hem och levande platser. Sedan 2012 har vi byggt Svanenmärkta hus. När du flyttar in i ditt nybyggda hus kan du känna dig trygg med att ditt nya hem är skapat med största möjliga hänsyn till miljön. Det betyder att husen klarar Svanenmärkningens höga krav på framför allt fyra saker: att huset är energisnålt, att det är en trivsam innemiljö och bra ventilation, att det är byggt med bra materialval som tar hänsyn till både dig och naturen samt att huset är designat för att hålla länge. Vi vill såklart att du ska kunna bo och trivas i ditt nya hus i Haninge under en lång tid framöver. 
 

Hitta nyproduktion i Haninge

Söker du något annat än den nyproduktion som finns i Haninge just nu? Se alla bostäder i Stockholmsområdet och hitta nyproduktion i Stockholm. Du kan också filtrera och söka specifikt på lägenheter, hus, antal rum, kvadratmeter och pris på sidan Hitta bostad.