Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostadsrätt Linköping
Plats

Bostadsrätt Linköping

Köp bostadsrätt i Linköping

Letar du bostadsrätt i Linköping? Bonava skapar nyproducerade bostadsrätter och levande grannskap i flera områden i Mellansveriges pärla. Våra hem är alltid hållbara för kommande generationer, med material som är vänliga både mot miljön och dig som ska bo i hemmet. Vi vill skapa bostadsområden där man gärna stannar upp en stund och njuter av tillvaron. Välkommen att hitta just din bostadsrätt i Linköping här.

Nyproduktion i Linköping

Områden med bostadsrätter i Linköping

Hem och levande grannskap i över 80 år

Namnet Bonava är nytt, men vi har lång erfarenhet av att skapa nya hem över hela Sverige. Redan på 1930-talet skapade vi våra första områden och bostadsrätter, och sedan 2016 under namnet Bonava. Vi arbetar alltid med nära lokal förankring, för att din nya bostadrätt i Linköping ska bli så levande som möjligt och få en naturlig plats i den befintliga miljön.

Men för oss är det också viktigt att hemmet inte begränsas till bostaden, vi lägger lika mycket vikt vid de gemensamma ytorna och grönområdena kring våra bostadsrätter i Linköping. Tillsammans med familj, grannar och vänner skapas sedan den gemenskap som kännetecknar ett hem att trivas i. I alla våra bostadsrätter i Linköping använder vi miljövänliga material och skapar hem där du ska kunna leva ett grönare liv, både inomhus och utomhus. I grannskapet bygger vi gröna små oaser som är bra både för miljön och för din trivsel. Njut av en ledig stund i skuggan under träden, eller tänd grillen och ät middag i trädgården en ljummen sommarkväll. Välkommen hem till din nya bostadsrätt i Linköping. 

Känn dig trygg i din bostadsrätt i Linköping

När du köper en bostadsrätt i Linköping via oss på Bonava kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig från intresseanmälan till inflytt. Här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp.

Men trygghet handlar om mer än så. Det handlar om att känna sig trygg med dem du har nära. Att köpa en bostadsrätt i Linköping innebär ett medlemskap i en bostadsrättsförening. Det är du, tillsammans med dina grannar, som äger och förvaltar huset och gemensamma utrymmen. Alla de hem vi på Bonava skapar innefattar en slutbesiktning innan den stora överlämningen till bostadsrättsföreningen, och vi hjälper er att komma igång med den gemensamma förvaltningen. Vi vill att du ska känna dig trygg i din nya bostadsrätt i Linköping, men vi vill också att du ska känna dig trygg med dina grannar. Vår filosofi är att skapa så bra hem och bostadsområden som möjligt, där både du som boende, ditt grannskap och miljön står i centrum.

Köp bostadsrätt i Linköping - staden på Östgötaslätten

När du köper en bostadsrätt i Linköping blir du en del av en stad full av mysiga kvarter, ett aktivt kulturliv och mängder av historiska sevärdheter att besöka. Stadens universitet gör Linköping till en levande studentstad dit många universitetsstudenter vallfärdar varje år. Ta en tur förbi den välkända domkyrkan, besök hantverksbodarna i Gamla Linköping eller njut av en kaffe på Stora torget.

I Linköping kan du även besöka Saab Arena där konserter, shower och idrottsarrangemang anordnas året om. Här finns även Östgötateatern, Dansens hus och flera andra musik- och teaterscener för den kulturintresserade. Är du istället mer intresserad av sport kan du heja fram Linköpings HC på Saab Arena under hockeysäsongen, och Linköpings FC i damallsvenskan under fotbollssäsongen.

Bostadsrätter i Linköping till salu just nu

Just nu planerar vi bostadsrätter i Ekängen och säljer i Södra Ekkällan. Alla våra bostadsrätter i Linköping har god och trivsam inomhusmiljö och bostadsrätterna ligger centralt med närhet till innerstaden. I Linköping bygger vi sociala och aktiva grannskap, där du enkelt kan umgås med vänner i citynära hem, och samtidigt ha motionsspår och natur runt knuten. Köper du en bostadsrätt i Linköping av oss ger du livet lite guldkant helt enkelt. 

Det är många som vill bo i denna växande stad och därför skapar vi nu nyproducerade bostadsrätter, alltid med människorna som ska bo här i fokus. När du flyttar in i en bostadsrätt i Linköping från Bonava får du så mycket mer än bara ett ställe ett bo på. Vi vill skapa ett hem och en levande plats för gemenskap, minnen och framtid.

Spana in alla våra tillgängliga bostadsrätter i Linköping och hitta ditt drömhem. Om du känner att du inte hittar det du söker kan du kika på Lägenhet Linköping, Radhus Linköping och om du vill se alla våra hem klickar du på Nyproduktion Linköping. Varmt välkommen hem till härliga Linköping!