Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Boka privat visning

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Sarah som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

121 kvadrat i gavelläge

Njut av en härlig frukost på terrassen till ljudet av fågelkvitter och doften av skog. Här ryms både matbord och loungedel och framför dig breder skogen ut sig.

Detta Svanenmärkta hus på 121 kvadratmeter är smart planerat med gott om plats för hela familjen. Den välkomnande hallen har en praktisk garderobsvägg och ligger precis intill entrévåningens badrum med dusch. Fortsätt rakt fram för att komma till det öppna vardagsrummet med dörr ut till terrassen, trädgården och skogen. För den som önskar extra myskänsla finns det även möjligt att välja till en kamin till vardagsrummet. Till vänster finns kök, matplats och tvättstugan med egen grovingång, perfekt för leriga barn och hundar. På övervåningen finns husets tre sovrum, ytterligare ett badrum, här med badkar, samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum för den som önskar. Bilen får sin egen plats i en skyddande carport och laddplats till bilen finns som tillval.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska som bidrar till biologisk mångfald. Förutom solceller och möjlighet till laddplats finns även ett gemensamt förråd där du delar trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel med dina grannar.

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

Solstudie Sörgården

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Solstudie Sörgården

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Fakta om närområdet

10 minuter
till Göteborgs innerstad
4 minuter
till golfbanan
2 stycken
stora sjöar i närheten