Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Partille
Plats

Nyproducerade lägenheter Partille

Hitta lägenhet i Partille

Letar du efter en nybyggd lägenhet i natursköna Partille utanför Göteborg? Bonava skapar nyproduktion där du kan trivas länge och där många härliga minnen kan skapas. I Partille kan du hitta ditt nya hem med skog och sjö nära inpå, samtidigt som bra kommunikationer tar dig till centrala Göteborg på en kvart. Här kan du läsa mer om våra nyproducerade lägenheter i Partille.

Nyproduktion i Partille

Område med lägenheter i Partille

Att bo i lägenhet i Partille

Partille är en riktig idyll strax utanför Göteborg. Denna populära närförort är perfekt för barnfamiljer eller för dig som vill ha nära till storstadspulsen, men samtidigt kunna njuta av småstadens lugn och ett rikt friluftsliv. En nybyggd lägenhet i Partille kanske är nästa steg för dig i att skapa en familj, hitta plats där du lever livet som pensionär eller för dig som är nyinflyttad. Oavsett vem du är hoppas vi på Bonava att kunna möta dina krav och förväntningar. 

Vi skapar hem och levande grannskap

Att köpa en ny lägenhet är en stor investering och självklart är det viktigt att allting känns rätt från början. De bostäder vi bygger skapas med över 90 års erfarenhet av att skapa hem och levande platser. När du köper en nyproducerad lägenhet hos Bonava kan du vara säker på att du köper ett hem av hög kvalitet och att vi finns med under hela processen. För att du ska kunna känna dig trygg under din resa mot en ny lägenhet i Partille erbjuder vi olika typer av skydd för at du ska kunna göra ett tryggt köp. Vad det innebär kan du läsa mer om här.

Vad är fördelarna med en nyproducerad lägenhet?

Det är många som väljer att flytta till nyproduktion. Fördelarna med nytt är många. Först och främst är det såklart en unik och härlig känsla att vara den första som bor i lägenheten. Du är den första att slå dig ner vid köksbordet, lägga in kläderna i garderoben och ta morgonkaffet på balkongen. När du köper nyproduktion av oss får du även vara med och välja mellan våra väl valda inredningsstilar så att färger och material blir så som du vill ha dem. Till din hjälp har du våra inredningsexperter.

Våra nyproducerade lägenheter är anpassade efter en modern livsstil – smarta förvaringslösningar, miljömässig och social hållbarhet, plats för gemenskap och stilren design är viktiga element. En egen balkong eller uteplats är en självklarhet i våra nyproducerade lägenheter i Partille.

När du väljer nyproduktion slipper du också budgivningar och den stress som det kan innebära. Du kan i lugn och ro välja din lägenhet och redan från början se det fasta priset på ditt nya hem.

Köp lägenhet i Partille – småstadsidyll granne med storstan

Partille bjuder in till både natur och stadspuls runt hörnet, vilket öppnar upp för ett rikt liv av valmöjligheter. Du bor nära allt från barnomsorg, affärer, skolor och fritidsanläggningar. I shoppingcentret Allum finns ett hundratal butiker, så det är fullt möjligt att göra alla inköp på hemmaplan när du bor i Partille, samtidigt som Göteborg med ett ännu bredare utbud finns nära till hands när det behövs.  

Naturen är alltid närvarande i gröna Partille och för dig som uppskattar skogspromenader finns exempelvis Björnekullarna med många vackra vandringsstigar. Populära Kåsjön ligger på trivsamt promenadavstånd från vårt nya grannskap i Partille, och här finns bryggor, hopptorn och annat som hör badlivet till. Med en nyproduktion i Partille så hamnar du i ett levande områden med mycket att göra. Står historiska miljöer på intresselistan finns gott om spännande platser att besöka i närområdet i exempelvis Jonsered och Lexby.

Lägenheter i Partille just nu

Vårt första grannskap i Partille är Gökegård i Öjersjö. Här skapar vi ett levande och naturnära kvarter med både radhus och lägenheter för en dynamisk miljö. Lägenheterna är ljusa, välplanerade och försedda med en stor balkong eller terrass. För även om naturen finns runt knuten är det skönt med en egen utemiljö. I grannskapet kommer det att finnas en lummig innergård för sommarkalas, odling tillsammans med grannarna och mysiga grillkvällar. Anmäl ditt intresse för grannskapet så missar du ingen ny information om du är intresserad av en sprillans ny lägenhet i Partille.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om vår nyproduktion i Partille. Om du vill läsa mer om våra nya bostäder i Partille kan du kika på Nyproduktion Partille och vill du utvidga ditt sökområde kan du klicka dig in på Nyproduktion Göteborg i stället.