Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Partille
Plats

Nyproducerade radhus Partille

Hitta ditt radhus i Partille

Söker du efter ett nybyggt radhus? Här i natursköna Partille strax utanför Göteborg skapar vi nyproduktion där du ska trivas länge. Tillsammans med familj, vänner och grannar kommer många härliga minnen kan skapas. I Partille kan du hitta ditt nya radhus med skog och sjö alldeles intill, samtidigt som du tar dig till centrala Göteborg på en kvart. Här kan du läsa mer om våra nyproducerade radhus i Partille.

Nyproduktion i Partille

Radhus i Partille

Att köpa radhus i Partille

Bonava skapar radhus i Partille där familjer kan växa och skapa minnen för hela livet. Det ska vara enkelt att leva hållbart i våra radhus i Partille och vår plan sträcker sig alltid bortom husens väggar. Vi lever efter filosofin att ett hus blir till ett hem när du känner dig hemma i din omgivning och trivs i hela grannskapet. Därför lägger vi alltid stort fokus på grannskapens gemensamma utrymmen för att kvarteret ska fyllas med liv och bli ett hem för många.

Fördelar med att bo i radhus

Alla våra radhus håller högsta kvalitet och erbjuder ett hållbart och modernt boende för den aktiva och medvetna familjen. När du köper ett nybyggt radhus får du fördelarna av att bo nära dina grannar, tillgång till gemensamma utrymmen och samverkan kring skötsel av området. Samtidigt får du fördelarna med att bo i ett hus med egen trädgård och närhet till naturen.

Våra radhus är smart planerade och ger plats för livets olika delar. Bra förvaring, hög standard och energisnåla vitvaror som underlättar vardagsbestyren är några av fördelarna med att köpa ett nytt radhus. Rå om dig själv och din familj, samtidigt som du har en nära gemenskap med dina grannar när och om du önskar det. Din egen täppa ger plats för odling i liten skala och har du gröna fingrar som längtar efter mer utrymme finns grannskapets odlingslådor att tillgå.

Nyproducerade radhus i natursköna Partille

I Partille har du alltid nära till badplatser, skogar för långa promenader, isar för skridskoåkning eller annan vinteraktivitet. Detta gör kommunen till en extra bra plats för dig som är friluftsintresserad och som lever ett aktivt liv med motion. Partille är även utmärkt som boende för barnfamiljer och i området finns det en mängd olika skolor och förskolor.

Att ta sig från våra nya radhus i Partille in till centrala Göteborg tar endast 15 minuter vilket gör det till en perfekt plats att bo på för dig som arbetar i Göteborg men som vill bo i ett lugnare och grönare bostadsområde.

Bra kommunikationer när du ska iväg och hem

Flyttar du till ett nybyggt radhus i Partille hamnar du i en kommun med bra kollektivtrafik som smidigt tar dig runt både lokalt och in till Göteborgs city. Från våra nya radhus i Partille tar det ungefär tio minuter med bil in till Göteborg, och en kvart med bussen. Tycker du om att cykla kan det kanske glädja dig att Partilles cykelvägar är välutvecklade, och det går bra cykelvägar hela vägen till Göteborg via Delsjöområdet.

Bo i radhus i Partille

Vårt första grannskap i Partille ligger i Öjersjö. Här bygger vi ett levande grannskap med både lägenheter och radhus i Partille. Här kan du hitta hem nära skog och sjöar; ett liv med mycket natur och friluftsliv är enkelt att ordna när du bor i Öjersjö. Oavsett om det är dags för en snabb löprunda på morgonen, en lång söndagsutflykt med hela familjen eller kojbygge i skogen intill är läget för ditt nya radhus bra. Här kan barn och vuxna växa och utvecklas tillsammans. Det nya kvarteret kommer också att få ett litet centrum med bland annat mataffär.

Anmäl ditt intresse för vårt nya grannskap Öjersjö i Partille om du vill vara säker på att få den senaste informationen, och hör av dig och du har några funderingar om våra radhus eller grannskap.

Vill du kolla runt bland fler av våra grannskap i Göteborgsområdet kan du alltid kolla in sidan Nyproduktion Göteborg. Du kan såklart även läsa mer om våra hem i Partille under Nyproduktion Partille.