Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Upplands-Bro
Plats

Nyproducerade lägenhet Upplands-Bro

Lägenheter till salu i Upplands-Bro

Söker du en nyproducerad lägenhet i Kungsängen? Välkommen hem ttillväxtkommunen Upplands-Bro. Här finns stad och landsbygd, puls och lugn. Här bor du nära service och kommunikationer samtidigt som din nya lägenhet i Kungsängen, Upplands-Bro har alla de senaste moderniteterna, med hållbara lösningar och gemensamma ytor för umgänge.

Nya bostäder i Upplands-Bro

Områden med lägenheter i Upplands-Bro

Att köpa nybugg lägenheter i Upplands-Bro

Att köpa en nyproducerad lägenhet i Kungsängen, Upplands-Bro, är en spännande resa, där du är med och formar ditt framtida boende. Upplands-Bro kommun har under de senaste åren genomgått en imponerande utveckling och erbjuder nu en attraktiv livsstil med närhet till både natur och stadsliv. 

Läge och omgivning

Kungsängen är en idyllisk förort som är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Området är omgivet av vacker natur, inklusive skogar och sjöar, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och aktiviteter utomhus. Samtidigt är det enkelt att ta sig till Stockholm med pendeltåget, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som arbetar i staden.

Tryggt köp Bonava

När du köper din nybyggda lägenhet i Kungsängen kan du känna dig trygg. Alla våra lägenheter till salu i Upplands-Bro med en mängd försäkringar för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi har exempelvis skydd mot dubbla boendekostnader. Här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp. Men vi vet också att det allra viktigaste är att din lägenhet i Sigtuna känns som ett hem. Sedan vi byggde vårt första hem på 1930-talet så har vi ständigt strävat efter att utforska och utveckla nya sett att skapa grannskap.

Lägenheter i Sigtuna med miljön i fokus

När vi bygger våra lägenheter i Kungsängen, Upplands-Bro bygger vi dem alltid med miljön i fokus. Men det ska även vara sunt för dig att leva där, länge. En sund inomhusmiljö är avgörande för en hållbar bostad. Allt ifrån utformningen av ventilation och system för termisk komfort, till val och placering av fönster, samt alla materialval är viktiga för inomhusmiljön. Att arbeta med vedertagna hållbarhetscertifieringar är del av Bonavas strategi för att ständigt förbättras och för att säkerställa att våra områden och hem svarar upp mot framtidens krav. Vi tycker att det ska vara enkelt att leva ett hållbart liv i din nya lägenhet i Kungsängen. Att Svanenmärka våra hem är därför ett självklart val.