Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Brunna allé
Plats

Norrbodahöjden

För ett naturnära vardagsliv

Nytt grannskap i Norrbodahöjden

Nu planerar vi för ett nytt grannskap i Norrbodahöjden, med radhus i storlekarna 102-122 kvm. Planerad säljstart i början av 2025. Anmäl intresse så håller vi dig uppdaterad.

Beskrivning

För ett naturnära vardagsliv

I Kungsängen, granne med bostadsområdet Norrboda och Kungsängens handelsplats, växer en ny hemtrevlig och hållbar stadsdel fram. Med blandad bebyggelse av naturnära radhus och lägenheter som knyts samman av gemensamma stråk och mötesplatser, vill vi skapa lyckliga hem och grannskap för fler.

I Norrbodahöjden är det lätt att leva ett gott vardagsliv. Allt du behöver finns inom räckhåll, från förskolor och butiker till lekplatser, Kungsängens IP och strövområden. En ny förskola och skola kommer också att etableras i den nya stadsdelen med kopplingar till det bevarade grönområdet. Med närheten till E18 och pendeltåget når du bekvämt centrala Stockholm på en dryg halvtimme.

Grönskan blir central i Norrbodahöjden. Trädkantade gator knyter tillsammans med gröna stråk och kvartersparker samman stadsdelen och ger den dess karaktär. Befintlig natur bevaras där det är möjligt och nya träd och planteringar inspireras av skogskaraktären och verkar för att främja biologisk mångfald.

Fördelar med Brunna allé

 • Hållbarhet i fokus
 • Nära naturen för ett aktivt liv
 • Nära service och kommunikationer
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • En hemtrevligare stadsdel

  Med plats för både radhus som flerfamiljshus ges utrymme för människor i livets alla faser att hitta hem. Här finns plats aktivitet, lek och mötesplatser för liten som stor, som binds samman av gröna stråk. Barnens perspektiv står i centrum där kvartersgatorna utformas som gångfartsområden och bilfria smitvägar gör det tryggt och säkert att röra sig mellan hem, skola, lek och aktiviteter.

 • För en enklare vardag

  Granne med Kungsängens handelsplats är det inte långt till närmaste matvarubutik. Här ligger stora Coop, apotek, Byggmax och Biltema samt ett flertal restauranger. Lidl ligger en kort promenad bort liksom närmaste gym. Kungsängens IP som är navet för fotboll, friidrott, skridskor, basket och lek i Kungsängen ligger tvärsöver Granhammarsvägen. Du kan du nå nästan allt du behöver för en bekvämare vardag genom en promenad, cykeltur eller med buss.

 • Med omsorg för framtiden

  Natur och miljö är bärande element för utvecklingen av Norrbodahöjden, så att du smidigt kan leva klimatsmart och energisnålt. Alla våra hem är Svanemärkta och gemensamma lösningar för avfallshantering och källsortering gör det lätt att återvinna på hemmaplan. Grönskan i stadsdelen är viktigt ur flera aspekter. Den har en viktig klimatreglerande funktion samtidigt som den bidrar till att öka trivsel, trygghet och påverkar vårt välbefinnande.

Fakta om närområdet

0 meter

till naturen runt knuten

100 meter

till kommande förskola

100 meter

till stor mataffär

300 meter

till busshållplats, linje 558

Norrbodahöjden