Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Upplands-Bro
Plats

Radhus i Upplands-Bro

Bo i radhus i Upplands-Bro

Är du nyfiken på att köpa ett radhus i Kungsängen? Välkommen till Bonava och vårt utbud av nybyggda hem i Upplands-Bro. Vi skapar hem och levande bostadsområden för framtiden och hoppas du finner en bostad som faller dina önskningar i smaken. För oss på Bonava är det viktigt att våra radhusområden smälter väl in i den omkringliggande miljön och stadsplaneringen. Samt att de material som används både är framtagna med hänsyn för dig som boende, miljön och för framtiden.

Nya bostäder i Upplands-Bro

Områden med radhus i Upplands-Bro

Att köpa ett nyproducerat radhus i Kungsängen

Att köpa ett nybyggt radhus i Kungsängen, Upplands-Bro, är ett drömläge för många som söker den perfekta kombinationen av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Upplands-Bro är en kommun belägen i Stockholms län, och Kungsängen är en populär del ort i detta område som har mycket att erbjuda.

När du köper ett nyproducerat radhus i Kungsängen får du fördelen av ett modernt och energieffektivt boende, för en bekväm och hållbar livsstil.

Natur och fritid

Området är också känt för sin närhet till vacker natur. Upplands-Bro är omgivet av grönska, sjöar och naturreservat, vilket ger fantastiska möjligheter till friluftsliv och rekreation. Du kan njuta av avkopplande promenader längs sjöarna, cykelturer i skogarna eller bara koppla av i den natursköna omgivningen.

Kommunikationsmässigt är Kungsängen väl anslutet till Stockholm med tåg och bussar, vilket gör det enkelt att pendla till och från staden om du arbetar där.

Olika bostadstyper i Upplands-Bro

Utöver våra radhus har vi även lägenheter i Upplands-Bro. Vill du få en ordentlig överblick kan du klicka dig in på Nyproduktion Upplands-Bro. Du kan såklart även kika runt på våra andra radhus i Stockholm. Välkommen att leta runt så mycket du vill på vägen mot ditt nya hem.