Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Nacka

Naturnära bostadsrätter i Nacka

Drömmer du om en bostadsrätt i Nacka? Välkommen att ta del av våra pärlor i området. Här hittar du rymliga hus för familjen, mysiga ettor med balkong och sjöutsikt och rymliga femmor med Nackas bästa terrasser. I Nacka njuter du av en trygg skärgårdskänsla, med småhamnar, badklippor och stora skogspartier åt alla håll. Samtidigt är det sällan längre än 15–30 minuter till stadspulsen. Här hittar du alla våra bostadsrätter i Nacka.

Områden med bostadsrätter i Nacka

Vi har skapat bostadsrätter i snart 90 år

När du köper din bostadsrätt i Nacka kan du känna dig trygg. Vi har skapat hem sedan 1930-talet. Sedan vi byggde vårt första hem har vi lärt oss en del. Vi har valt att fokusera alltmer på hållbarhet till exempel. På Bonava skapar vi hem och levande bostadsområden att trivas i under lång tid, som också håller under lång tid. Därför kan du vara säker på att ditt nya hem i Nacka kommer att ha hållbara material, vi Svanenmärker nämligen samtliga våra hem. En annan lärdom efter våra år som bostadsbyggare är att vikten av trygghet blir allt större. Läs mer om trygghet kring ditt köp här.

Varför köpa en bostadsrätt i Nacka?

Att köpa en bostadsrätt i Nacka är att bli en del av en bostadsrättförening. Bostadsrätt som bostadstyp blir alltmer populärt och utbudet ökar ständigt. Så varför ska du köpa just en nyproducerad bostadsrätt i Nacka? När du köper ditt nya hem får du vara en del av att skapa ditt nya grannskap. Och eftersom det är en sprillans ny bostadsrättförening så får du dessutom vara med att skapa rutiner och regler. Vi på Bonava hjälper såklart till att starta upp allting, men därefter är det du och dina grannar som står vid rodret. När du köper en alldeles ny bostadsrätt i Nacka av oss köper du dessutom den till ett fast pris, så du slipper jobbiga budgivningar som aldrig tar slut. Med våra nya bostadsrätter i Nacka får du också vara med och skapa ditt nya hem genom att välja inredning och i förlängningen känslan i ditt nya hem, genom att välja mellan våra olika inredningsstilar. Här kan du kolla in några av våra val redan nu.

Nära naturen med bostadsrätt i Nacka 

Att förälska sig i detta underbara område är enkelt. Det finns mycket att upptäcka och bli en del av när du köper en bostadsrätt i Nacka. Nackareservatet är en grön oas där du finner gott om smultronställen. Förutom skog och vacker natur finns även fem sjöar i reservatet: Dammtorpssjön, Källtorpssjön, Söderbysjön, Ulvsjön samt Ältasjön. Här kan du bada, fiska eller ta långa promenader runt sjöarna. I Nackareservatet hittar du även Hellasgården som är en populär friluftsgård med bastu, restaurang, stugby samt utegym och ett antal löpspår. Perfekt för dig som gillar friluftsliv och träning. Visst ökar träningslusten om passet får avslutas med ett dopp i sjön och bastubad?

Bostadsrätter i Nacka med smidiga kommunikationer

Nacka är med sin närhet till skog och vatten en av Stockholms vackraste kommuner och växer i takt med att hela Stockholmsregionen växer. Det byggs nytt i många områden och det är väletablerat med smidiga kommunikationer via buss, tvärbana och tunnelbana. Våra bostadsområden i Nacka ligger alltid nära kommunikationer för att du enkelt ska kunna ta dig dit du vill, samtidigt som vi lägger stor vikt vid att skapa grannskap du inte vill lämna. Förhoppningsvis leder det till att du hittar balansen när du köper din nya bostadsrätt i Nacka av oss.