Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1701, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Hem i socialt kvarter med balkong i sydväst

Ditt nya vardagsrum förlängs med den högt belägna balkongen i sydvästläge. Här bor du högst upp i huset i en smart planerad trea, där den genomgående planlösningen skapar ljus och rymd.

Från våning sju kan du spana ner mot innergården med lummiga sittplatser, odlingslådor och ett gårdshus som blir som ett andra vardagsrum. I ditt nya kvarter kan grannarna träffas i den lokala kvarterskrogen i huset bredvid. På Kungsholmen bor du i ett urbant område med närhet till lummig natur. Hemma har du en stilrent utformad lägenhet där ljusa och hållbara material ger en bra grund för den personliga prägeln.

Entré

Din nya entré har en smidig skjutdörrsgarderob där ytterkläderna kan husera, och plats för en trivsam hallmöbel. Entréns klinkergolv övergår ett par steg in i lägenhetens ekparkett.

Vardagsrum och kök

Med en köksbänk utan vägg får du en öppenhet mellan köket och vardagsrummet, samtidigt som ytan för matlagning blir behagligt avgränsad. I köket finns plats för matbordet invid fönstret, och i vardagsrummet kan du koppla av i den bekväma soffhörnan. I köket har du energieffektiva vitvaror för miljöns och plånbokens bästa.

Balkong

Din breda balkong blir den självklara platsen för sommarhalvårets måltider. Här kan du duka upp vid de bekväma utomhusmöblerna i en trivsam miljö med granna blommor och kryddodlingar.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum hjälper skjutdörrsgarderoben till med hemmets förvaring, och den lättmöblerade ytan ger bra plats åt den breda sängen och rogivande inredning.

Sovrum 2

Hemmets andra sovrum gör sig bra som barnrum med plats för vila och lek. Här finns utrymme för en säng och byrån med strumpor och filtar.

Extrarum

I ditt nya hem finns ett litet extrarum bredvid köket. Här kan ett eget arbetsrum eller en rymlig klädkammare växa fram.

Badrum

I badrummet finns duschhörnan till höger och tvätt- och torkmaskin till vänster. Här blir lakan och kläder torra och rena med låg energiåtgång när tvättkorgen är full. Rummet är stilrent utformat med ljust kakel på väggarna och klinkergolv. I spegelskåpet finns plats för krämer och produkter.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan