Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1701, 3 Rum, 84 m²

Hem i socialt kvarter med balkong i sydväst

Ditt nya vardagsrum förlängs med den högt belägna balkongen i sydvästläge. Här bor du högst upp i huset i en smart planerad trea, där den genomgående planlösningen skapar ljus och rymd.

Från våning sju kan du spana ner mot innergården med lummiga sittplatser, odlingslådor och ett gårdshus som blir som ett andra vardagsrum. I ditt nya kvarter kan grannarna träffas i den lokala kvarterskrogen i huset bredvid. På Kungsholmen bor du i ett urbant område med närhet till lummig natur. Hemma har du en stilrent utformad lägenhet där ljusa och hållbara material ger en bra grund för den personliga prägeln.

Entré

Din nya entré har en smidig skjutdörrsgarderob där ytterkläderna kan husera, och plats för en trivsam hallmöbel. Entréns klinkergolv övergår ett par steg in i lägenhetens ekparkett.

Vardagsrum och kök

Med en köksbänk utan vägg får du en öppenhet mellan köket och vardagsrummet, samtidigt som ytan för matlagning blir behagligt avgränsad. I köket finns plats för matbordet invid fönstret, och i vardagsrummet kan du koppla av i den bekväma soffhörnan. I köket har du energieffektiva vitvaror för miljöns och plånbokens bästa.

Balkong

Din breda balkong blir den självklara platsen för sommarhalvårets måltider. Här kan du duka upp vid de bekväma utomhusmöblerna i en trivsam miljö med granna blommor och kryddodlingar.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum hjälper skjutdörrsgarderoben till med hemmets förvaring, och den lättmöblerade ytan ger bra plats åt den breda sängen och rogivande inredning.

Sovrum 2

Hemmets andra sovrum gör sig bra som barnrum med plats för vila och lek. Här finns utrymme för en säng och byrån med strumpor och filtar.

Extrarum

I ditt nya hem finns ett litet extrarum bredvid köket. Här kan ett eget arbetsrum eller en rymlig klädkammare växa fram.

Badrum

I badrummet finns duschhörnan till höger och tvätt- och torkmaskin till vänster. Här blir lakan och kläder torra och rena med låg energiåtgång när tvättkorgen är full. Rummet är stilrent utformat med ljust kakel på väggarna och klinkergolv. I spegelskåpet finns plats för krämer och produkter.

Hemfakta

Bostad
9-1701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan