Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig trea i naturnära Kristineberg

Ta med familjen till minigolfbanan runt hörnet, eller gå till favoritbadplatsen i närheten innan det är dags för middag i den nya lägenheten. Här lagar du maten i ett välplanerat och rymligt kök.

När du bor i Kristineberg har du flera parker nära till hands samtidigt som du bor i en urban miljö innanför tullarna. Mälaren ger fina promenadvägar året runt och sköna badplatser på sommaren. Hemma väntar en rymlig balkong för frisk luft på hemmaplan, och här har du plats för utomhusmöblemanget och hemtrevliga växter. Sydvästläget ger gott om soltimmar och ett härligt ljusinsläpp till din nya trea.

Entré

I hemmets entré har ytterkläder och hjälmar sin plats i den smidiga skjutdörrsgarderoben. Här finns också plats för en hallmöbel för mer förvaring.

Vardagsrum och kök

I köket finns plats för det stora matbordet och fönstret släpper in ett vackert ljus. Här har du bänkar och skåp i stilrent utförande och energieffektiva vitvaror. På den effektiva hällen kokar vattnet upp på nolltid, och du kan ha uppsikt över gratängen i ugnen i ergonomisk höjd utan att behöva böja dig ner. I vardagsrummet finns en öppen och social yta.

Balkong

Din balkong i sydvästläge angränsar till vardagsrummet och blir en förlängning av det sociala rummet. Din egen utemiljö rymmer utemöbler, växter och andra prydligheter. Här smakar både morgonkaffet och middagen extra bra under sommaren.

Sovrum 1

I familjens största sovrum finns den stora sängen på hemmets ekparkett som sträcker sig in i alla rum. Garderobsväggen ger plats åt träningsbyxor och festkläder.

Sovrum 2

På andra sidan badrummet ligger det något mindre sovrummet som är enkelt att möblera efter behag. Här får säng och förvaringsmöbler plats utan problem.

Extrarum

I det lilla extrarummet finns utrymme för ett kontor på hemmaplan, eller kanske ett pyssel- och lekrum.

Badrum

Med en egen tvättmaskin och torktumlare behöver du inte bekymra dig om bortglömda tvättider. På den ovanliggande bänken kan du sortera och vika, samtidigt som den ger en plats för doftljuset och en ihärdig växt. Badrummet har ljust helkaklade väggar och en hörndusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan