Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1501, 3 Rum, 84 m²

Rymlig trea i naturnära Kristineberg

Ta med familjen till minigolfbanan runt hörnet, eller gå till favoritbadplatsen i närheten innan det är dags för middag i den nya lägenheten. Här lagar du maten i ett välplanerat och rymligt kök.

När du bor i Kristineberg har du flera parker nära till hands samtidigt som du bor i en urban miljö innanför tullarna. Mälaren ger fina promenadvägar året runt och sköna badplatser på sommaren. Hemma väntar en rymlig balkong för frisk luft på hemmaplan, och här har du plats för utomhusmöblemanget och hemtrevliga växter. Sydvästläget ger gott om soltimmar och ett härligt ljusinsläpp till din nya trea.

Entré

I hemmets entré har ytterkläder och hjälmar sin plats i den smidiga skjutdörrsgarderoben. Här finns också plats för en hallmöbel för mer förvaring.

Vardagsrum och kök

I köket finns plats för det stora matbordet och fönstret släpper in ett vackert ljus. Här har du bänkar och skåp i stilrent utförande och energieffektiva vitvaror. På den effektiva hällen kokar vattnet upp på nolltid, och du kan ha uppsikt över gratängen i ugnen i ergonomisk höjd utan att behöva böja dig ner. I vardagsrummet finns en öppen och social yta.

Balkong

Din balkong i sydvästläge angränsar till vardagsrummet och blir en förlängning av det sociala rummet. Din egen utemiljö rymmer utemöbler, växter och andra prydligheter. Här smakar både morgonkaffet och middagen extra bra under sommaren.

Sovrum 1

I familjens största sovrum finns den stora sängen på hemmets ekparkett som sträcker sig in i alla rum. Garderobsväggen ger plats åt träningsbyxor och festkläder.

Sovrum 2

På andra sidan badrummet ligger det något mindre sovrummet som är enkelt att möblera efter behag. Här får säng och förvaringsmöbler plats utan problem.

Extrarum

I det lilla extrarummet finns utrymme för ett kontor på hemmaplan, eller kanske ett pyssel- och lekrum.

Badrum

Med en egen tvättmaskin och torktumlare behöver du inte bekymra dig om bortglömda tvättider. På den ovanliggande bänken kan du sortera och vika, samtidigt som den ger en plats för doftljuset och en ihärdig växt. Badrummet har ljust helkaklade väggar och en hörndusch.

Hemfakta

Bostad
9-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan