Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1301, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Gott om plats med Slottsparken som granne

Ta en promenad till Kristinebergs klippbad, eller packa badväskan och gå till Smedsuddsbadet strand. Från din citynära lägenhet har du nära till vad Kungsholmens natur har att erbjuda.

Här bor du nära Mälaren som bjuder på allt från sköna dopp och vackra vyer till långfärdsskridskor och kajakpaddling. Ditt nya hem ligger i ett område där både restauranger och grönområden ligger tätt, vilket skapar en dynamisk mix av stad och natur. Hemma i din trea kommer ljuset in från två håll och du har en vacker ekparkett. På din balkong kan du blicka bort mot Slottsparken och njuta av solen.

Entré

I entrén möts du av smart förvaring med skjutdörrar och ett praktiskt klinkergolv. Här finns också plats för en hallmöbel eller tamburmajoren där du kan hänga jackor och paraplyer.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet möts i mitten och i den sociala ytan kommer ljuset in från två håll. Bänkytorna ger plats åt flera kockar när matlagning står på schemat, och efteråt hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med efterarbetet. Alla dina nya vitvaror är energieffektiva – bra för miljön och plånboken. Den bekväma soffan i vardagsrummet kan få sällskap av favoritfåtöljen och bokhyllan med snygga stilleben.

Balkong

På balkongen trivs dina odlingar i det soliga sydvästläget. Balkongen som du når från vardagsrummet blir platsen för sommarens middagar. Ska du bjuda in till stort kalas kan du alltid duka upp i det gemensamma gårdshuset i stället.

Sovrum 1

I sovrummet får den breda sängen sällskap av en inbyggd hörngarderob som hjälper till att skapa ordning och reda i rummet. Under lediga morgnar har frukosten en given plats på sängborden.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ger en lättmöblera yta och passar utmärkt som arbetsrum eller barnrum. Hemmets ekparkett når in i sovrummen och här finns ett fint ljusinsläpp.

Extrarum

I extrarummet invid köket finns plats för ett smidigt hemmakontor, eller för en övernattande gäst. Även detta rum har ljusinsläpp och parkettgolv.

Badrum

Ditt nya badrum är lättskött och stilrent med klinkergolv och kaklade väggar i ljus ton. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken, och rummet har även en tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och smidig förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan