Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1301, 3 Rum, 84 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Gott om plats med Slottsparken som granne

Ta en promenad till Kristinebergs klippbad, eller packa badväskan och gå till Smedsuddsbadet strand. Från din citynära lägenhet har du nära till vad Kungsholmens natur har att erbjuda.

Här bor du nära Mälaren som bjuder på allt från sköna dopp och vackra vyer till långfärdsskridskor och kajakpaddling. Ditt nya hem ligger i ett område där både restauranger och grönområden ligger tätt, vilket skapar en dynamisk mix av stad och natur. Hemma i din trea kommer ljuset in från två håll och du har en vacker ekparkett. På din balkong kan du blicka bort mot Slottsparken och njuta av solen.

Entré

I entrén möts du av smart förvaring med skjutdörrar och ett praktiskt klinkergolv. Här finns också plats för en hallmöbel eller tamburmajoren där du kan hänga jackor och paraplyer.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet möts i mitten och i den sociala ytan kommer ljuset in från två håll. Bänkytorna ger plats åt flera kockar när matlagning står på schemat, och efteråt hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med efterarbetet. Alla dina nya vitvaror är energieffektiva – bra för miljön och plånboken. Den bekväma soffan i vardagsrummet kan få sällskap av favoritfåtöljen och bokhyllan med snygga stilleben.

Balkong

På balkongen trivs dina odlingar i det soliga sydvästläget. Balkongen som du når från vardagsrummet blir platsen för sommarens middagar. Ska du bjuda in till stort kalas kan du alltid duka upp i det gemensamma gårdshuset i stället.

Sovrum 1

I sovrummet får den breda sängen sällskap av en inbyggd hörngarderob som hjälper till att skapa ordning och reda i rummet. Under lediga morgnar har frukosten en given plats på sängborden.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ger en lättmöblera yta och passar utmärkt som arbetsrum eller barnrum. Hemmets ekparkett når in i sovrummen och här finns ett fint ljusinsläpp.

Extrarum

I extrarummet invid köket finns plats för ett smidigt hemmakontor, eller för en övernattande gäst. Även detta rum har ljusinsläpp och parkettgolv.

Badrum

Ditt nya badrum är lättskött och stilrent med klinkergolv och kaklade väggar i ljus ton. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken, och rummet har även en tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och smidig förvaring.

Hemfakta

Bostad
9-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Månadsavgift
4 315 kr
Pris per m²
71 964 kr
Pris
6 045 000 kr
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan