Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1203, 4 Rum, 94 m²

Rymligt hem med gavelläge

Med fönster i tre väderstreck och en rymlig balkong i sydväst har du en ljus fyra att längta hem till. Här bor du centralt innanför tullarna i ett område med mycket natur för vila, träning och lek.

Välkommen till ditt nya hem i vattennära Kristineberg. Här bor du med närhet till Mälarens klippbad och flera grönområden, samtidigt som centrala Stockholm bara är tio minuter bort. I ditt nya kvarter möts granarna på innergårdens gemensamma ytor och på den planerade kvarterskrogen. Hemma har du smarta lösningar och stilrena materialval i Svanenmärkt utformning.

Entré

Här kliver du in i en luftig entré med klinkergolv. Du har gott om plats för jackor och skor, och några steg in väntar en garderob och städskåpet där dammsugaren vilar mellan städningarna.

Vardagsrum och kök

I familjens nya kök får ett stort matbord plats, och här kan du fixa med middagen samtidigt som du hjälper till med läxor och lyssnar på berättelser. Det stilrent utformande köket är utrustat med energieffektiva vitvaror. I vardagsrummet väntar plats för umgänge med yta både för soffgruppen och en till matplats.

Balkong

Balkongen med dörr från vardagsrummet blir en uppskattad förlängning av den sociala ytan under sommartid. Här trivs kryddplantorna och vackra blommor, vid sidan av de sköna utomhusmöblerna. Från ditt sköna sydvästläge kan du spana ut mot Slottsparken till höger.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har plats för en dubbelsäng och två sängbord. I hörnet kan du ställa den bekväma fåtöljen, och i klädkammaren finns plats för säsongens kläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger med fönster åt var sitt håll och passar bra som barnrum. Båda rummen har plats för en säng och är försedda med en praktisk hörngarderob för kläder och pryttlar.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten delar samma stilrena utformning med ljust kakel på väggar och klinker på golvet. I badrummet finns familjens dusch, bra förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Bänken ovanför maskinerna hjälper till så att strumpor och tröjor kan sorteras i ergonomisk höjd.

Hemfakta

Bostad
9-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
94 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan