Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1102, 1 Rum, 42 m²

Beskrivning

Etta med sovalkov i naturnära Kristineberg

Avsluta dagen med ett kvällsdopp vid Mälarens klippor, eller ta ett glas med grannarna i vinbaren i huset bredvid. Här bor du i ett område med både cityliv och natur utanför dörren i en smart etta.

Här bor du i ett aktivt kvarter på västra Kungsholmen med gott om lokala kaféer och restauranger. Parkerna ligger tätt och ger gröna områden, och Mälarens klippbad och stränder finns också inom räckhåll. Hemma väntar en välplanerad lägenhet med en generös uteplats mot innergården. Din etta har smart förvaring och en avskild sovalkov.

Entré

I entrén har du ett lättskött klinkergolv innan lägenhetens ekparkett tar vid. Här har du plats att hänga av dig jackor och rada upp skor för säsongens alla väder.

Vardagsrum och kök

I ditt stilrent utformade kök lagas snabba frukostar och avancerade paradrätter på energieffektivt vis. Bredvid kylen och frysen finns ditt städskåp där städattiraljerna har sitt hem. I vardagsrummet kan du ta det lugnt i den bekväma soffan eller duka upp middagen vid matbordet.

Sovalkov

Din sovalkov ger en lugn och skön hörna att dra sig tillbaka till. Här har du dubbla garderober som ger gott om plats åt kläder och lakan.

Uteplats

Här kan du duka upp middagen i din egen utomhusmiljö, eller sträcka ut dig i den bekväma solstolen. Ska du ha stort kalas kan du dessutom använda gårdshuset med altan. Din uteplats sträcker sig längst hela vardagsrumsväggen och ger en generös yta för möbler och växtligheter.

Badrum

I ditt badrum har du en dusch i ena hörnet, och en praktisk kombinationsmaskin som gör tvätten ren och torr i andra. I spegelskåpet finns prydlig plats för tandborstar och krämer. Rummets kaklade väggar och klinkergolvet ger ett stilrent och lättskött badrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan