Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i huset i naturnära stadsdel

På sjunde våningen hittar du din nya tvåa på 58 kvadratmeter. Från balkongen kan du blicka bort mot Slottsparken åt höger, och spana ner på den gemensamma innergården nedanför.

Ett stilrent utformat kök med energieffektiva vitvaror, ett sovrum med gott om förvaring och en egen tvätt- och torkmaskin i badrummet – här har du en smart planerad tvåa att trivas i. Från vardagsrummet når du din balkong där de bekväma solstolarna och en liten köksträdgård trivs bra i det sköna sydvästläget. För mer utrymme för gröna fingrar finns det gemensamma odlingslådor på gården.

Entré

Från entrén når du lägenhetens alla rum. Här ger garderoben plats åt jackor och skor, och i städskåpet vilar dammsugaren mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

Det välplanerade köket öppnas upp mot vardagsrummet åt två håll och är platsen där snabba mellanmål och avancerade paradrätter fixas. Dina toppmoderna vitvaror och gott om bänkytor hjälper till i matlagningen. Ditt vardagsrum har generöst ljusinsläpp och plats för matbord och soffgrupp.

Balkong

Här kan du koppla av i den bekväma solstolen, eller servera välkomstdrinken på din egen uteservering. Sydvästläget gör att du ofta får sällskap av solen på din balkong.

Sovrum

Längst ena väggen i ditt nya sovrum finns den djupa skjutdörrsgarderoben. Här ryms allt från strumporna till extratäcket. Med generös förvaring får du hjälp att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Du har plats för en bred säng där det är skönt att landa vid dagens slut.

Badrum

I ditt badrum finns en platseffektiv kombimaskin som ordnar både tvätt och tork när det är dags för tvättdag. Ovanför har du en praktisk arbetsbänk som underlättar vid tvättbestyren. Duschen är smart placerad i ena hörnet, och du har gott om förvaring i lådor och skåp.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan