Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1603, 4 Rum, 98 m²

Läget som ger friluftsliv mitt i stan

Denna välplanerade fyra är inflyttningsklar redan från januari 2020. Här bor du centralt på Kungsholmen, nära citypulsen och härliga promenadstråk. Visningar sker i lägenheter av annan storlek.

På västra Kungsholmen kompletteras lummiga grönområden med parker som bjuder in till fartfylld lek med klätterställningar och skateramper. Här bor du i en central stadsdel i ett nytt kvarter med gemensam innergård. Hemma ger den generösa balkongen frisk luft på hemmaplan, och din nya lägenhet har rum för både umgänge och lugn och ro.

Entré

På sjätte våningen kliver du in i din nya lägenhet. Här har jackor och skor sin plats i garderoben med skjutdörrar. Klinkergolvet i entrén övergår i hemmets ekparkett.

Vardagsrum och kök

Efter en lång dag i parken är det skönt att landa i vardagsrummets sköna soffa innan det är dags för middagen. I ditt stilrent utformade kök lagas ambitiösa långkok och snabba frukostar på energieffektivt vis. Här finns plats för ett stort matbord invid fönstret som släpper in gott om ljus.

Balkong

På din nya balkong behöver du inte välja mellan möbler för matplats eller den bekväma solstolen – här finns plats för båda. Du har även rum för diverse hemtrevliga blommor och växtligheter.

Sovrum 1

Dina tre sovrum ligger skönt placerade i var sitt hörn i lägenheten. Det största har en smidig garderob och utsikt mot balkongen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har plats för var sin säng och möbler för lek eller arbete. Det ena bidrar till lägenhetens förvaring med en klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Till höger finns tvättmaskinen och torktumlaren placerade under en bänk i skön arbetshöjd. I spegelskåpet kan tandborstarna radas upp vid sidan av krämer, plåster och annat viktigt. Gästtoaletten delar badrummets design, och båda rummen är försedda med dusch vilket minskar risken för köbildning under hektiska morgnar.

Hemfakta

Bostad
8-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan