Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1603, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Läget som ger friluftsliv mitt i stan

Denna välplanerade fyra är inflyttningsklar redan från januari 2020. Här bor du centralt på Kungsholmen, nära citypulsen och härliga promenadstråk. Visningar sker i lägenheter av annan storlek.

På västra Kungsholmen kompletteras lummiga grönområden med parker som bjuder in till fartfylld lek med klätterställningar och skateramper. Här bor du i en central stadsdel i ett nytt kvarter med gemensam innergård. Hemma ger den generösa balkongen frisk luft på hemmaplan, och din nya lägenhet har rum för både umgänge och lugn och ro.

Entré

På sjätte våningen kliver du in i din nya lägenhet. Här har jackor och skor sin plats i garderoben med skjutdörrar. Klinkergolvet i entrén övergår i hemmets ekparkett.

Vardagsrum och kök

Efter en lång dag i parken är det skönt att landa i vardagsrummets sköna soffa innan det är dags för middagen. I ditt stilrent utformade kök lagas ambitiösa långkok och snabba frukostar på energieffektivt vis. Här finns plats för ett stort matbord invid fönstret som släpper in gott om ljus.

Balkong

På din nya balkong behöver du inte välja mellan möbler för matplats eller den bekväma solstolen – här finns plats för båda. Du har även rum för diverse hemtrevliga blommor och växtligheter.

Sovrum 1

Dina tre sovrum ligger skönt placerade i var sitt hörn i lägenheten. Det största har en smidig garderob och utsikt mot balkongen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har plats för var sin säng och möbler för lek eller arbete. Det ena bidrar till lägenhetens förvaring med en klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Till höger finns tvättmaskinen och torktumlaren placerade under en bänk i skön arbetshöjd. I spegelskåpet kan tandborstarna radas upp vid sidan av krämer, plåster och annat viktigt. Gästtoaletten delar badrummets design, och båda rummen är försedda med dusch vilket minskar risken för köbildning under hektiska morgnar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan