Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem tio minuter från city

Efter en löprunda längst Mälarens strandpromenad är det skönt att landa på din balkong på sjätte våningen. Här bor du i en smart planerad lägenhet med energieffektiva vitvaror och gott om förvaring.

När du hoppar på tunnelbanan vid T-centralen är du framme vid din nya lägenhet på tio minuter. Här har du ett öppet rum för matlagning och umgänge, och ett rymligt sovrum där garderobsväggen hjälper till med ordning och reda. Utanför dörren har du en lummig innergård där det sociala gårdshuset och odlingslådorna blir mötesplatser för grannarna, som du också träffar på i den planerade kvarterskrogen i huset bredvid.

Entré

I entrén kliver du in på ett klinkergolv som sedan går över i lägenhetens ekparkett. Skjutdörrsgarderoben och städskåpet ger plats år säsongens ytterkläder och diverse städattiraljer.

Vardagsrum och kök

Med köket i rummets ena hörn får du en avskild yta för matlagning, samtidigt som de två öppningarna skapar en social yta där du kan fortsätta vara med i vännernas samtal när du plockar undan efter middagen. Disken sköts av den snyggt integrerade diskmaskinen, som precis som resten av dina vitvaror gör jobbet på energieffektivt vis.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong i sydvästläge. Här trivs utomhusmöbler och hemtrevliga växter.

Sovrum

En luftig yta och generös garderob skapar ett harmoniskt rum att landa i vid dagens slut. Med garderobsväggen får kläder och pryttlar ett hem, och du har gott om plats för en bred säng. Här ser du ut på din balkong när du drar upp rullgardinen.

Badrum

Ditt badrum har en praktisk hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när tvättkorgen är full. Bänken ovanför maskinen är en bra yta att vika och sortera på, och även en perfekt plats för den tåliga växten och doftljuset.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan