Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1602, 2 Rum, 58 m²

Välplanerat hem tio minuter från city

Efter en löprunda längst Mälarens strandpromenad är det skönt att landa på din balkong på sjätte våningen. Här bor du i en smart planerad lägenhet med energieffektiva vitvaror och gott om förvaring.

När du hoppar på tunnelbanan vid T-centralen är du framme vid din nya lägenhet på tio minuter. Här har du ett öppet rum för matlagning och umgänge, och ett rymligt sovrum där garderobsväggen hjälper till med ordning och reda. Utanför dörren har du en lummig innergård där det sociala gårdshuset och odlingslådorna blir mötesplatser för grannarna, som du också träffar på i den planerade kvarterskrogen i huset bredvid.

Entré

I entrén kliver du in på ett klinkergolv som sedan går över i lägenhetens ekparkett. Skjutdörrsgarderoben och städskåpet ger plats år säsongens ytterkläder och diverse städattiraljer.

Vardagsrum och kök

Med köket i rummets ena hörn får du en avskild yta för matlagning, samtidigt som de två öppningarna skapar en social yta där du kan fortsätta vara med i vännernas samtal när du plockar undan efter middagen. Disken sköts av den snyggt integrerade diskmaskinen, som precis som resten av dina vitvaror gör jobbet på energieffektivt vis.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong i sydvästläge. Här trivs utomhusmöbler och hemtrevliga växter.

Sovrum

En luftig yta och generös garderob skapar ett harmoniskt rum att landa i vid dagens slut. Med garderobsväggen får kläder och pryttlar ett hem, och du har gott om plats för en bred säng. Här ser du ut på din balkong när du drar upp rullgardinen.

Badrum

Ditt badrum har en praktisk hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när tvättkorgen är full. Bänken ovanför maskinen är en bra yta att vika och sortera på, och även en perfekt plats för den tåliga växten och doftljuset.

Hemfakta

Bostad
8-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan