Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med egen balkong och gemensam innergård

Din nya lägenhet sträcker sig utanför hemmets väggar och ger gott om utomhusmiljöer hemmavid. Utanför dörren finns den gemensamma innergården där gårdshuset blir en mötesplats för grannarna.

I Kristineberg bor du innanför tullarna i ett urbant område, samtidigt som du har naturen utanför dörren. De många parkerna och Mälarens vatten öppnar upp för vila och träning. För frisk luft på hemmaplan har du en egen balkong och den gemensamma innergården. Från centrala Stockholm har du tio minuter till din smart planerade tvåa.

Entré

Din entré knyter ihop lägenhetens rum med dörrar åt höger och vänster, och en öppen övergång in i vardagsrummet. Här hänger du in jackorna i den smidiga skjutdörrsgarderoben till vänster.

Vardagsrum och kök

I rummets ena hörn finns ditt nya kök. Köksinredningen är stilrent utformad och dina nya vitvaror är energieffektiva med miljöns och plånbokens bästa i åtanke. Här kan du duka upp till middag vid matbordet eller ta med dig tallriken till soffan. När vädret tillåter blir balkongen din egen uteservering. Efterarbetet sköter din snyggt integrerade diskmaskin.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong i soligt sydvästläge. Förutom matplats finns här rum för tomatplantan och annan växtlighet. Vill de gröna fingrarna ha mer utrymme finns de gemensamma odlingslådorna på gården.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger gott om plats för vila och återhämtning. Här ryms den breda sängen och dubbla sängbord. Garderobsväggen med skjutdörrar ger plats åt kläder, lakan och pryttlar.

Badrum

I badrummet finns din egen lilla tvättstuga med kombinerad tvätt- och torkmaskin, arbetsbänk och förvaring. Du har en smidig hörndusch, och i spegelskåpet och tvättstället finns gott om plats för tandborstar, krämer och hårprodukter.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan