Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1501, 3 Rum, 84 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Balkong i sydväst i naturnära Kristineberg

Inflyttning från januari 2020. Här bor du i ett trivsamt kvarter med närhet till aktiviteter och stadspuls. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

I Kristineberg bor du granne med flera parker i en urban miljö, och närheten till Mälaren ger badplatser på sommaren och fina promenadstråk året om. För frisk luft på hemmaplan finns den rymliga balkongen med plats för hemtrevlig växtlighet och utomhusmöblemanget. Det sköna synvästläget ger många soliga timmar och ett vackert ljusinsläpp till lägenheten.

Entré

I din nya entré har ytterkläder och väskor sitt hem i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Här finns också plats för en trivsam hallmöbel.

Vardagsrum och kök

Köket har plats för ett stort matbord och ett vackert ljusinsläpp från det stora fönstret. Här har du energieffektiva vitvaror och bänkar och skåp i stilrent utförande. På den effektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och köksbänken ger plats åt skärbrädor och bunkar när du fixat med middagen. I vardagsrummet finns en social och öppen yta.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong med utsikt över innergårdens aktivitet. Här har du en egen rymlig utemiljö att inreda med växter och värmande textilier. Sydvästläget gör att du får sällskap av solen under många timmar.

Sovrum 1

Här kan du placera den stora sängen på hemmets ekparkett som når in i alla rum. Här är det skönt att dröja sig kvar under lediga morgnar, och kaffekoppen kan ha sin plats på sängbordet. Skjutdörrsgarderoben ger plats åt fritidskläder och festutstyrslar.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet är enkelt att möblera efter behov och behag. Här finns plats för säng och förvaringsmöbler.

Extrarum

Med ett litet extrarum har du en plats för ett arbetsrum på hemmaplan, eller kanske ett lek- och pysselrum.

Badrum

Med egna tvätt- och torkmaskiner slipper du bekymret med bortglömda tvättider. På bänken ovanför maskinerna underlättas arbetet med att sortera och vika, samtidigt som den ger en plats för den tåliga växten och doftljuset. Du har en hörndusch och ljusa helkaklade väggar.

Hemfakta

Bostad
8-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan