Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i sydväst i naturnära Kristineberg

Inflyttning från januari 2020. Här bor du i ett trivsamt kvarter med närhet till aktiviteter och stadspuls. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

I Kristineberg bor du granne med flera parker i en urban miljö, och närheten till Mälaren ger badplatser på sommaren och fina promenadstråk året om. För frisk luft på hemmaplan finns den rymliga balkongen med plats för hemtrevlig växtlighet och utomhusmöblemanget. Det sköna synvästläget ger många soliga timmar och ett vackert ljusinsläpp till lägenheten.

Entré

I din nya entré har ytterkläder och väskor sitt hem i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Här finns också plats för en trivsam hallmöbel.

Vardagsrum och kök

Köket har plats för ett stort matbord och ett vackert ljusinsläpp från det stora fönstret. Här har du energieffektiva vitvaror och bänkar och skåp i stilrent utförande. På den effektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och köksbänken ger plats åt skärbrädor och bunkar när du fixat med middagen. I vardagsrummet finns en social och öppen yta.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong med utsikt över innergårdens aktivitet. Här har du en egen rymlig utemiljö att inreda med växter och värmande textilier. Sydvästläget gör att du får sällskap av solen under många timmar.

Sovrum 1

Här kan du placera den stora sängen på hemmets ekparkett som når in i alla rum. Här är det skönt att dröja sig kvar under lediga morgnar, och kaffekoppen kan ha sin plats på sängbordet. Skjutdörrsgarderoben ger plats åt fritidskläder och festutstyrslar.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet är enkelt att möblera efter behov och behag. Här finns plats för säng och förvaringsmöbler.

Extrarum

Med ett litet extrarum har du en plats för ett arbetsrum på hemmaplan, eller kanske ett lek- och pysselrum.

Badrum

Med egna tvätt- och torkmaskiner slipper du bekymret med bortglömda tvättider. På bänken ovanför maskinerna underlättas arbetet med att sortera och vika, samtidigt som den ger en plats för den tåliga växten och doftljuset. Du har en hörndusch och ljusa helkaklade väggar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan