Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1402, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Välplanerad tvåa innanför tullarna

Från ditt nya sovrum ser du ut på balkongen och ner på innergården där gårdshuset, trevliga sittplatser och odlingslådorna bidrar till ett levande kvarter. Stan når du på tio minuter med tunnelbanan.

I Kristineberg bor du i en aktiv stadsdel där lokala restauranger och kaféer möter den omkringliggande naturen. Den planerade vinbaren i huset intill blir en närliggande favorit, och du har Mälarens klippor på behändigt promenadavstånd. Din nya Svanenmärkta lägenhet har ett öppet rum för matlagning och umgänge där maten lagas på energieffektivt manér med hjälp av dina nya vitvaror.

Entré

I den välkomnande entrén får ytterkläder och pryttlar plats i den smidiga garderoben innanför dörren. Även städskrubben ger rummet förvaring.

Vardagsrum och kök

Det öppna rummet för matlagning och umgänge har en ljus ekparkett och gott om ljusinsläpp. Här kan du duka upp till middag eller vila ut på soffan. Du har gott om bänkyta när du donar i köket, och efterarbetet hjälper den energieffektiva och snyggt integrerade diskmaskinen till med.

Balkong

Med en egen balkong finns den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det handlar om en vilsam stund i solstolen eller vädring av kläder. Med en egen liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till middagen.

Sovrum

Ditt sovrum är försett med en rymlig garderob med skjutdörrar. Här får du hjälp att hålla ordning på allt från strumpor till finkläderna. Rummet har plats för en stor säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Badrum

I ditt badrum blir tvätten både ren och torr i kombimaskinen i hörnet. På bänkytan ovanpå kan du sedan vika och sortera i skön arbetshöjd. De helkaklade väggarna och klinkergolvet är stilrena och lättskötta, och du har en smidig hörndusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan