Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1402, 2 Rum, 58 m²

Välplanerad tvåa innanför tullarna

Från ditt nya sovrum ser du ut på balkongen och ner på innergården där gårdshuset, trevliga sittplatser och odlingslådorna bidrar till ett levande kvarter. Stan når du på tio minuter med tunnelbanan.

I Kristineberg bor du i en aktiv stadsdel där lokala restauranger och kaféer möter den omkringliggande naturen. Den planerade vinbaren i huset intill blir en närliggande favorit, och du har Mälarens klippor på behändigt promenadavstånd. Din nya Svanenmärkta lägenhet har ett öppet rum för matlagning och umgänge där maten lagas på energieffektivt manér med hjälp av dina nya vitvaror.

Entré

I den välkomnande entrén får ytterkläder och pryttlar plats i den smidiga garderoben innanför dörren. Även städskrubben ger rummet förvaring.

Vardagsrum och kök

Det öppna rummet för matlagning och umgänge har en ljus ekparkett och gott om ljusinsläpp. Här kan du duka upp till middag eller vila ut på soffan. Du har gott om bänkyta när du donar i köket, och efterarbetet hjälper den energieffektiva och snyggt integrerade diskmaskinen till med.

Balkong

Med en egen balkong finns den friska luften alltid nära till hands, oavsett om det handlar om en vilsam stund i solstolen eller vädring av kläder. Med en egen liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till middagen.

Sovrum

Ditt sovrum är försett med en rymlig garderob med skjutdörrar. Här får du hjälp att hålla ordning på allt från strumpor till finkläderna. Rummet har plats för en stor säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Badrum

I ditt badrum blir tvätten både ren och torr i kombimaskinen i hörnet. På bänkytan ovanpå kan du sedan vika och sortera i skön arbetshöjd. De helkaklade väggarna och klinkergolvet är stilrena och lättskötta, och du har en smidig hörndusch.

Hemfakta

Bostad
8-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan