Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1303, 4 Rum, 98 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Naturen runt hörnet och gott om plats hemma

I din nya lägenhet strömmar ljuset in från två håll. Här finns sociala ytor att umgås på, och tre egna rum att dra sig undan till för lugn och ro. Utanför dörren väntar Kristinebergs natur.

Packa picknickkorgen och duka upp sommarmiddagen i någon av de närliggande parkerna, där kaffet kan följas av en spännande fotbollsmatch. Eller stanna kvar hemma och avnjut middagen på familjens balkong i sydvästläge. Kristinebergs fördelaktiga läge bjuder in till ett aktivt liv där både naturen och det urbana får plats. Hemma har du en välplanerad fyra där de energieffektiva vitvarorna underlättar i vardagens bestyr.

Entré

Bakom praktiska skjutdörrar ryms familjens ytterkläder för alla möjliga väder precis innanför dörren. I entrén med stilrent klinkergolv finns också städskåpet placerat.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök lagas vardagliga och festliga måltider med hjälp av energieffektiva vitvaror. Här finns stilrena bänkytor i bra arbetshöjd och gott om plats i lådor och skåp. I köket finns plats för ett stort matbord, och i vardagsrummet väntar utrymme för den bekväma soffan.

Balkong

Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet, och ett till rum för familjen att umgås på. Här finns plats för vilsamma stolar och matplats. Med gröna växter och utomhusbelysning blir det här en hemtrevlig oas.

Sovrum 1

Familjens största sovrum vetter mot balkongen och har en skjutdörrsgarderob för kläder och lakan. Lägenhetens vackra ekparkett når in i sovrummen och bidrar till de ljusa och lättmöblerade rummens atmosfär.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har plats för säng och skrivbord, och ett av dem har en egen klädkammare som ger gott om förvaring.

Badrum och gästtoalett

Badrummet med tvättmöjligheter kompletteras av gästtoaletten, båda med dusch. Båda rummen har stilren och lättskött inredning med kaklade väggar och klinkergolv. Tvätt- och torkmaskinerna är smidigt placerade under en praktisk arbetsbänk. Plåster, krämer och tandborstar har gott om plats i lådor och skåp.

Hemfakta

Bostad
8-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan