Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1303, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Naturen runt hörnet och gott om plats hemma

I din nya lägenhet strömmar ljuset in från två håll. Här finns sociala ytor att umgås på, och tre egna rum att dra sig undan till för lugn och ro. Utanför dörren väntar Kristinebergs natur.

Packa picknickkorgen och duka upp sommarmiddagen i någon av de närliggande parkerna, där kaffet kan följas av en spännande fotbollsmatch. Eller stanna kvar hemma och avnjut middagen på familjens balkong i sydvästläge. Kristinebergs fördelaktiga läge bjuder in till ett aktivt liv där både naturen och det urbana får plats. Hemma har du en välplanerad fyra där de energieffektiva vitvarorna underlättar i vardagens bestyr.

Entré

Bakom praktiska skjutdörrar ryms familjens ytterkläder för alla möjliga väder precis innanför dörren. I entrén med stilrent klinkergolv finns också städskåpet placerat.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök lagas vardagliga och festliga måltider med hjälp av energieffektiva vitvaror. Här finns stilrena bänkytor i bra arbetshöjd och gott om plats i lådor och skåp. I köket finns plats för ett stort matbord, och i vardagsrummet väntar utrymme för den bekväma soffan.

Balkong

Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet, och ett till rum för familjen att umgås på. Här finns plats för vilsamma stolar och matplats. Med gröna växter och utomhusbelysning blir det här en hemtrevlig oas.

Sovrum 1

Familjens största sovrum vetter mot balkongen och har en skjutdörrsgarderob för kläder och lakan. Lägenhetens vackra ekparkett når in i sovrummen och bidrar till de ljusa och lättmöblerade rummens atmosfär.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har plats för säng och skrivbord, och ett av dem har en egen klädkammare som ger gott om förvaring.

Badrum och gästtoalett

Badrummet med tvättmöjligheter kompletteras av gästtoaletten, båda med dusch. Båda rummen har stilren och lättskött inredning med kaklade väggar och klinkergolv. Tvätt- och torkmaskinerna är smidigt placerade under en praktisk arbetsbänk. Plåster, krämer och tandborstar har gott om plats i lådor och skåp.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan