Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1302, 2 Rum, 58 m²

Välplanerad lägenhet i socialt kvarter

I ditt nya kvarter träffar du grannar och nya vänner vid gårdens odlingslådor och på den planerade kvarterskrogen. Hemma har du 48 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong att njuta av.

I Kristineberg bor du med en självklar närhet till stadens urbana liv, samtidigt som naturen hela tiden är närvarande. De många parkerna och Mälarens promenadstråk och badplatser ger friluftsliv direkt utanför dörren. Din nya Svanenmärkta tvåa är utrustad med energisnåla vitvaror, och du har gott om förvaring, både i lägenhetens skjutdörrsgarderober och i förrådet i källaren. Balkongen blir en egen utemiljö på hemmaplan.

Entré

I entrén möts du av ett lättskött klinkergolv och förvaring med skjutdörrar för ytterkläder och väskor. Dammsugaren och de andra städattiraljerna har sin plats i städskåpet i hörnet.

Vardagsrum och kök

Här fixar du veckans måltider i ett kök med generösa bänkytor, snyggt integrerade vitvaror och bra förvaring. Vitvarorna är även energieffektiva för miljön och plånbokens bästa. Vardagsrummet rymmer möblemang för middagar och sofftid. Den ljusa ekparketten dyker även upp i sovrummet.

Balkong

Under sommarhalvåret smakar både morgonkaffet och middagen extra bra på den egna balkongen. Här finn också plats för en liten kryddodling och hemtrevlig grönska. Balkongen har ett skönt sydvästläge och vetter mot innergården.

Sovrum

Från entrén kliver du in i ditt nya sovrum där en stor säng får plats utan att rummet känns trångt. Den rymliga skjutdörrsgarderoben ger gott om förvaring och ger ett hem åt all från strumpor till lakan.

Badrum

I ditt helkaklade badrum har du en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till när tvättkorgen är full. På arbetsbänken ovanför kan du vika och sortera, och ställa ett par ljus och andra prydligheter. I ena hörnet finns din dusch placerad.

Hemfakta

Bostad
8-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan