Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad lägenhet i socialt kvarter

I ditt nya kvarter träffar du grannar och nya vänner vid gårdens odlingslådor och på den planerade kvarterskrogen. Hemma har du 48 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong att njuta av.

I Kristineberg bor du med en självklar närhet till stadens urbana liv, samtidigt som naturen hela tiden är närvarande. De många parkerna och Mälarens promenadstråk och badplatser ger friluftsliv direkt utanför dörren. Din nya Svanenmärkta tvåa är utrustad med energisnåla vitvaror, och du har gott om förvaring, både i lägenhetens skjutdörrsgarderober och i förrådet i källaren. Balkongen blir en egen utemiljö på hemmaplan.

Entré

I entrén möts du av ett lättskött klinkergolv och förvaring med skjutdörrar för ytterkläder och väskor. Dammsugaren och de andra städattiraljerna har sin plats i städskåpet i hörnet.

Vardagsrum och kök

Här fixar du veckans måltider i ett kök med generösa bänkytor, snyggt integrerade vitvaror och bra förvaring. Vitvarorna är även energieffektiva för miljön och plånbokens bästa. Vardagsrummet rymmer möblemang för middagar och sofftid. Den ljusa ekparketten dyker även upp i sovrummet.

Balkong

Under sommarhalvåret smakar både morgonkaffet och middagen extra bra på den egna balkongen. Här finn också plats för en liten kryddodling och hemtrevlig grönska. Balkongen har ett skönt sydvästläge och vetter mot innergården.

Sovrum

Från entrén kliver du in i ditt nya sovrum där en stor säng får plats utan att rummet känns trångt. Den rymliga skjutdörrsgarderoben ger gott om förvaring och ger ett hem åt all från strumpor till lakan.

Badrum

I ditt helkaklade badrum har du en kombinerad tvätt- och torkmaskin som hjälper till när tvättkorgen är full. På arbetsbänken ovanför kan du vika och sortera, och ställa ett par ljus och andra prydligheter. I ena hörnet finns din dusch placerad.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan