Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1201, 3 Rum, 84 m²

Genomgående lägenhet med Slottsparken som granne

Granne med din nya lägenhet finns den lummiga Slottsparken där du kan koppla av under fruktträden. Vill du ha mer fart och fläkt väntar Uggleparkens klätterställningar eller Krilles skatepark.

I Kristineberg bor du i ett område där naturen är närvarande i de många parkerna och i Mälarens klippbad och stränder. Samtidigt är det urbana aldrig långt bort med Kungsholmens utbud av restauranger och butiker. Hemma har du en välplanerad trea med sociala ytor och egna rum att dra sig undan till.

Entré

Välkommen in i din entré där du förvarar jackor och hattar i garderoben till vänster. Med smarta skjutdörrar får du ett luftigt rum.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och kökets möts i ett ljust rum med fönster åt två håll. I köket finns gott om plats för flera kockar när matlagning står på schemat. Här äter ni maten i bekväm närhet till grytor och kastruller för en portion till. Efter maten hjälper den integrerade diskmaskinen till med efterarbetet på energieffektivt vis. I vardagsrummet finns dörren till balkongen och plats för soffan, bokhyllan och den bekväma fåtöljen.

Balkong

På din balkong med sydvästläge kan du spana ut över innergårdens aktivitet och koppla av en stund på eftermiddagen med en tidning eller påta i din lilla köksträdgård.

Sovrum 1

Sovrummet med plats för den stora sängen är platsen att längta till vid dagens slut. Här finns plats för vila och återhämtning, och skjutdörrsgarderoben ger plats åt kläderna.

Sovrum 2

Den vackra ekparketten sträcker sig in i lägenhetens alla rum. Här finns ett lättmöblerat sovrum som passar bra som barnrum eller arbetsrum.

Extrarum

Om du behöver en riktigt rymlig klädkammare eller ett litet övernattningsrum står extrarummet bredvid köket till ditt förfogande.

Badrum

Hemmets badrum har ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket. Precis till vänster innanför dörren finns familjens tvätthörna med tvätt- torkmaskin med arbetsbänk och förvaringsskåp. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken.

Hemfakta

Bostad
8-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan