Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1201, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Genomgående lägenhet med Slottsparken som granne

Granne med din nya lägenhet finns den lummiga Slottsparken där du kan koppla av under fruktträden. Vill du ha mer fart och fläkt väntar Uggleparkens klätterställningar eller Krilles skatepark.

I Kristineberg bor du i ett område där naturen är närvarande i de många parkerna och i Mälarens klippbad och stränder. Samtidigt är det urbana aldrig långt bort med Kungsholmens utbud av restauranger och butiker. Hemma har du en välplanerad trea med sociala ytor och egna rum att dra sig undan till.

Entré

Välkommen in i din entré där du förvarar jackor och hattar i garderoben till vänster. Med smarta skjutdörrar får du ett luftigt rum.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och kökets möts i ett ljust rum med fönster åt två håll. I köket finns gott om plats för flera kockar när matlagning står på schemat. Här äter ni maten i bekväm närhet till grytor och kastruller för en portion till. Efter maten hjälper den integrerade diskmaskinen till med efterarbetet på energieffektivt vis. I vardagsrummet finns dörren till balkongen och plats för soffan, bokhyllan och den bekväma fåtöljen.

Balkong

På din balkong med sydvästläge kan du spana ut över innergårdens aktivitet och koppla av en stund på eftermiddagen med en tidning eller påta i din lilla köksträdgård.

Sovrum 1

Sovrummet med plats för den stora sängen är platsen att längta till vid dagens slut. Här finns plats för vila och återhämtning, och skjutdörrsgarderoben ger plats åt kläderna.

Sovrum 2

Den vackra ekparketten sträcker sig in i lägenhetens alla rum. Här finns ett lättmöblerat sovrum som passar bra som barnrum eller arbetsrum.

Extrarum

Om du behöver en riktigt rymlig klädkammare eller ett litet övernattningsrum står extrarummet bredvid köket till ditt förfogande.

Badrum

Hemmets badrum har ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket. Precis till vänster innanför dörren finns familjens tvätthörna med tvätt- torkmaskin med arbetsbänk och förvaringsskåp. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan