Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyran med balkong högst upp i huset

Högst upp i ett av kvarterets hus väntar en välplanerad fyra. Här finns trivsam plats för gemensam matlagning i köket, och vardagsrummets yta förlängs med den gårdsvända balkongen.

Här bor du med en rymlig gemenskapsdel i mitten, egna sovrum i hörnen och väl utplacerad förvaring. Den väldisponerade ytan låter det sociala och egentiden ta välförtjänt plats. Hemma hos dig går det att duka upp i köksmiljö, i vardagsrummet eller på balkongen om vädret tillåter. För sommarmiddagen med grannarna blir gårdshusets terrass det självklara valet av plats.

Hall

Välkommen in i en hall med smidigt undangömd förvaring. Bakom skjutdörrarna får säsongens ytterkläder plats utan problem. Från hallen kommer du vidare in i det öppna rummet.

Vardagsrum och kök

Vid dina nya köksbänkar får flera hemmakockar plats när gemensam matlagning står på schemat. Energieffektiva vitvaror står för värmande, förvarande och diskande. Men ett rymligt kök finns möjlighet att duka upp middagen i trivsam köksmiljö. I vardagsrummet väntar mer gemenskapsyta.

Badrum och gästtoalett

I anslutning till hallen finns gästtoaletten med dusch, och längre in mellan två av sovrummen finns badrummet. Båda rummen är helkaklade och elegant utformade. I badrummet finns tvättmaskinen och torktumlaren i ena hörnan. Badrummet ger gott om förvaring och skön värme genom klinkerplattorna.

Balkong

Högst upp i huset har du en trivsam utblick ner mot den lummiga innergården. Här på balkongen väntar en lättmöblerad yta där utemöbler och växter kan ta plats.

Sovrum 1

Mellan balkongen och vardagsrummet väntar hemmets största sovrum på tretton kvadratmeter. Bakom skjutdörrarna ges plats åt kläder och pryttlar, och på ekparketten finns utrymme för den breda sängen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum är placerade vi hemmets andra sida. Här på var sin sida om köket finns två rum som gör sig fint som barnrum eller arbetsrum, båda med tacksam förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan