Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1602, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Umgängesvänlig tvåa i Kristineberg

I din nya tvåa får matlagningen och det sociala breda ut sig i det öppna rummet. Samtidigt har du ett stort sovrum, gott om förvaring, en luftig hall och badrum med kombimaskin för tvätten.

Hemma hos dig tar du emot nya och gamla vänner i en luftig hall där dina ytterkläder och annat plotter göms undan i rymliga garderober. Kökets utformning gör det enkelt för många hobbykockar att hjälpas åt med matlagningen, och de mindre matlagningssugna kan enkelt vara med i umgänget genom den umgängesvänliga planlösningen. När det vankas stor middag har du plats att förlänga bordet och plocka fram extrastolarna. Oavsett middagens storlek får du hjälp med efterarbetet av din snyggt integrerade diskmaskin.

Hall

Hallen ger fri sikt fram till vardagsrummets fönster. Här väntar slitstarkt klinkergolv som sedan övergår i hemmets ekparkett. Jackor, skor och väskor kan du gömma undan i skjutdörrsgarderoben och städskåpet ger mer förvaring.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig möts kök och vardagsrum i ett öppet rum där kökshörnan har rundgång vid skåpet med kyl och frys. De toppmoderna vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång, och förvaring och arbetsytor är stilrent utformade. Vardagsrummet ger plats för middagsbordet och soffhörnan.

Balkong

Balkongen vid vardagsrummet gör att det alltid är nära till lite frisk luft. Här kan du inreda med utomhusmöblerna och trivsamma växter.

Sovrum

Vid kvällens slut är sovrummet platsen att drömma om. Här inne på hemmets ekparkett finns utrymme för en säng av bred modell. Fönstret vetter mot balkongen, och garderobsväggen ger plats åt hela klädsamlingen.

Badrum

Lägenhetens helkaklade badrum har skön komfortvärme i klinkergolvet och belysning från spotlights i taket. På bänken ovanför kombimaskinen som tar hand om tvätten kan ett ljus och andra prydligheter få sin plats. Resten av badrumsgrejerna ryms i spegelskåpet och kommoden.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan