Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade och stilrena rum i Kristineberg

Hemma hos dig är det enkelt att bjuda in till både gemensam matlagning och middag. Du har öppna sällskapsytor både i köket och vardagsrummet. Smart planlösning och snygg utformning präglar hemmet.

Här bor du i en genomgångsfyra med ljusinsläpp och friska fläktar från båda håll. När nya och gamla vänner kommer på besök kommer den sociala mittendelen av lägenheten väl till pass. Men de öppna ytorna är minst lika uppskattade under vardagens pyssel och fejande. Tre sovrum på behagligt avstånd från varandra låter egentiden ta plats. Ekparkett, klinkergolv, vitmålade väggar och generösa ljusinsläpp ger en stilren och ljus bas till ditt hem.

Kök och vardagsrum

Fyran har en härlig gemenskapsyta i mitten. Här möts vardagsrum och kök i ett rum med ljus och luft från båda håll. En elegant ekparkett och vitmålade väggarna ger en bra grund för möbler och inredning. Vardagsrummet rymmer soffhörnan och läsfåtöljen utan problem. I köket väntar snygga kökssnickerier och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Här bor du med en trivsam utblick ner mot den gemensamma innergården med gårdshus och pergola. Balkongen ger en trivsam utomhusyta där utemöbler och växter kan husera.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum blir platsen att längta till när dagen går mot sitt slut. Du får plats med en säng i valfri bredd och kläderna kan stuvas undan i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är placerade på var sin sida av köket. Här har du plats för säng och skrivbord på ekparketten. Båda rummen har fönster och förvaring.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är både badrum och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare till höger. Komfortvärmen är skön för frusna fötter, och du har bra förvaring i spegelskåp och kommod. Gästtoaletten i hallen är även den utrustad med dusch, och båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

I din nya hall ger klinkergolvet en stilren och lättstädad bas. Bakom skjutdörrarna till höger kan ytterkläderna skuffas undan.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan