Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1503, 4 Rum, 98 m²

Välplanerade och stilrena rum i Kristineberg

Hemma hos dig är det enkelt att bjuda in till både gemensam matlagning och middag. Du har öppna sällskapsytor både i köket och vardagsrummet. Smart planlösning och snygg utformning präglar hemmet.

Här bor du i en genomgångsfyra med ljusinsläpp och friska fläktar från båda håll. När nya och gamla vänner kommer på besök kommer den sociala mittendelen av lägenheten väl till pass. Men de öppna ytorna är minst lika uppskattade under vardagens pyssel och fejande. Tre sovrum på behagligt avstånd från varandra låter egentiden ta plats. Ekparkett, klinkergolv, vitmålade väggar och generösa ljusinsläpp ger en stilren och ljus bas till ditt hem.

Kök och vardagsrum

Fyran har en härlig gemenskapsyta i mitten. Här möts vardagsrum och kök i ett rum med ljus och luft från båda håll. En elegant ekparkett och vitmålade väggarna ger en bra grund för möbler och inredning. Vardagsrummet rymmer soffhörnan och läsfåtöljen utan problem. I köket väntar snygga kökssnickerier och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Här bor du med en trivsam utblick ner mot den gemensamma innergården med gårdshus och pergola. Balkongen ger en trivsam utomhusyta där utemöbler och växter kan husera.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum blir platsen att längta till när dagen går mot sitt slut. Du får plats med en säng i valfri bredd och kläderna kan stuvas undan i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är placerade på var sin sida av köket. Här har du plats för säng och skrivbord på ekparketten. Båda rummen har fönster och förvaring.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är både badrum och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare till höger. Komfortvärmen är skön för frusna fötter, och du har bra förvaring i spegelskåp och kommod. Gästtoaletten i hallen är även den utrustad med dusch, och båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

I din nya hall ger klinkergolvet en stilren och lättstädad bas. Bakom skjutdörrarna till höger kan ytterkläderna skuffas undan.

Hemfakta

Bostad
7-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan