Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1501, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Trean med Slottsparken som granne

På Kungsholmen ligger parkerna tätt, och alldeles intill Slottsparken i Kristineberg väntar ditt nya kvarter. Här bor du i en välplanerad trea på 84 kvadratmeter.

Praktiska lösningar och stilren design är grunden i din nya lägenhet. Här finns väl utplacerad förvaring, toppmoderna vitvaror, öppna ytor och egna rum. Balkongen följer på vardagsrummet som kronan på verket. Efter parkhäng, klippbad och stunder på stan är detta en plats att längta till.

Hall

I hallen har du klinkergolv under fötterna – slitstarkt och lättstädat. I resten av hemmet breder ekparketten ut sig. Bakom skjutdörrarna till vänster kan ytterkläderna gömmas undan.

Kök och arbetsrum

Den ena halvan av det öppna rummet utgörs av kökets yta. Här får matlagning och måltider sin egna plats. Hackar och blandar gör du på stilrena köksbänkar, och dina vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång. Arbetsrummet invid köket ger utrymme för extra förvaring eller ett eget hemmakontor.

Vardagsrum och balkong

I vardagsrummet kan du duka upp med långbord eller slappa i soffan. Du har en öppen och lättmöblerad yta. Glasdörren leder ut till den rymliga balkongen där små köksodlingar och bekväma utomhusmöbler får sitt hem. Vill de gröna fingrarna få mer utrymme är din nya innergård utrustad med odlingslådor.

Badrum

Tvätten sköter du i badrummet där tvättmaskin och torktumlare huserar under en smidig arbetsbänk. I badrummet finns också tvättställ med förvaring, dusch och wc-stol. Handdukstorken och komfortvärmen i golvet är trivsamma detaljer.

Sovrum 1 och 2

På var sin sida av badrummet finns hemmets två sovrum. Här finns gott om yta för lugn och ro och egentid. I det mindre sovrummet finns en hörngarderob och i det större finns en garderobsvägg med skjutdörrar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan