Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1303, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Genomgångsfyra med lummig innergård

I din nya fyra bor du nära både natur och stadspuls. T-centralen når du på tio minuter, och du har gott om parker och vattenmiljöer inom räckhåll. Hemma bor du ljust och välplanerat.

När du öppnar dörren kliver du in i en hall som fortsätter in i det öppna rummet där gemenskap får stå i centrum. Här väntar otaliga hemmamiddagar, slappa stunder och festliga firanden på ekparketten. Vid kökets matplats får många plats runt bordet, eller så dukar du upp på balkongen. När du vill upptäcka ditt nya kvarter har du parker och trivsam lokalservice utanför den lummiga innergården.

Hall

I hallen välkomnas du av smidig förvaring bakom skjutdörrarna till höger. Väggen till vänster blir perfekt för kroklisten och den lilla hyllan.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök låter matlagningen ta sin välförtjänta plats. Här får du bra med arbetsyta och förvaring för husgeråd och råvaror. Maten kan ätas i trivsam köksmiljö med matplatsen invid fönstret. I vardagsrummet finns ett öppet och lättmöblerat rum dedikerat för umgänge och slappa stunder.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc- och duschrum gör att du slipper oroa dig för irriterande kö när du vill ta en lång dusch. Båda rummen är helkaklade och stilrena. Badrummet är även hemmets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under bänken till höger.

Balkong

Sommartid får tomatplantorna breda ut sig, och vintertid får de stämningsskapande ljusslingorna ta plats. På din nya balkong finns gott om utrymme för möblemang och prydligheter.

Sovrum 1

Framåt kvällen är hemmets största sovrum den självklara platsen att längta till. Här får den breda sängen plats på ekparketten och kläderna kan stuvas undan i skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

I din nya fyra får varje sovrum sin igen hörna. De två mindre mäter nio respektive åtta kvadratmeter, och båda rummen ger plats för kläder och pryttlar. Det ena i en hörngarderob och det andra i en klädkammare.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan