Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1301, 3 Rum, 84 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Välplanerat hem innanför tullarna

Här finns det uttänkt plats för allt från tandborstar till dammsugaren via husgeråd och kläder. Med bra förvaring och välplanerade ytor underlättas vardagens bestyr i din trea i Kristineberg.

Välkommen till välplanerade rum där praktiska lösningar frigör yta och skapar plats för umgänge och egentid. Du har trivsamma rum och en egen balkong som vetter mot innergården. På gården finns gårdshuset med terrass som blir platsen för stora sommarkalas och spontana kaffepauser med grannarna. Utanför kvarteret är det nära till västra Kungsholmens natur och urbana utbud.

Hall

Här kliver du in i en hall där ytterkläderna får sitt hem i skjutdörrsgarderoben som breder ut sig längst den ena väggen. På andra sidan finns plats för trivsam hallmöblering för mer förvaring och sittplats.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök har du gott om plats för kreativ matlagning och snabba vardagslösningar. Stilrena kökssnickerier ger arbetsyta och förvaring och du har toppmoderna vitvaror. Den franska balkongen släpper in frisk luft till matlagningsbestyr och middagar. Vardagsrummets yta ger plats för soffhörnan på hemmets ekparkett.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till balkongen. Här skapar du en egen utomhusoas med bekväma möbler, kuddar och gröna växter.

Badrum

När det är dags för tvättdag ordnar tvättmaskinen och torktumlaren jobbet. I badrummet finns även tvättställ med spegelskåp och kommod, duschhörna och wc-stol. Helkaklade väggar, klinkergolv med komfortvärme, handdukstork och spotlights i taket ger ett stilrent och bekvämt rum.

Sovrum 1 och 2

Treans sovrum finns placerade på var sin sida av badrummet. I båda rummen finns förberedd förvaring och du har plats för trivsamma möblemang.

Arbetsrum

Med ett extrarum invid köket kan skrivbordet, arbetsbänken eller extra klädstänger få sin efterlängtade plats.

Hemfakta

Bostad
7-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan