Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem innanför tullarna

Här finns det uttänkt plats för allt från tandborstar till dammsugaren via husgeråd och kläder. Med bra förvaring och välplanerade ytor underlättas vardagens bestyr i din trea i Kristineberg.

Välkommen till välplanerade rum där praktiska lösningar frigör yta och skapar plats för umgänge och egentid. Du har trivsamma rum och en egen balkong som vetter mot innergården. På gården finns gårdshuset med terrass som blir platsen för stora sommarkalas och spontana kaffepauser med grannarna. Utanför kvarteret är det nära till västra Kungsholmens natur och urbana utbud.

Hall

Här kliver du in i en hall där ytterkläderna får sitt hem i skjutdörrsgarderoben som breder ut sig längst den ena väggen. På andra sidan finns plats för trivsam hallmöblering för mer förvaring och sittplats.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök har du gott om plats för kreativ matlagning och snabba vardagslösningar. Stilrena kökssnickerier ger arbetsyta och förvaring och du har toppmoderna vitvaror. Den franska balkongen släpper in frisk luft till matlagningsbestyr och middagar. Vardagsrummets yta ger plats för soffhörnan på hemmets ekparkett.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till balkongen. Här skapar du en egen utomhusoas med bekväma möbler, kuddar och gröna växter.

Badrum

När det är dags för tvättdag ordnar tvättmaskinen och torktumlaren jobbet. I badrummet finns även tvättställ med spegelskåp och kommod, duschhörna och wc-stol. Helkaklade väggar, klinkergolv med komfortvärme, handdukstork och spotlights i taket ger ett stilrent och bekvämt rum.

Sovrum 1 och 2

Treans sovrum finns placerade på var sin sida av badrummet. I båda rummen finns förberedd förvaring och du har plats för trivsamma möblemang.

Arbetsrum

Med ett extrarum invid köket kan skrivbordet, arbetsbänken eller extra klädstänger få sin efterlängtade plats.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan