Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1203, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Natur, city och välplanerade rum

Välplanerad fyra med inflyttning vid årsskiftet. Bo med flera parker inom räckhåll och promenadavstånd till kvällsdopp. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

I Kristineberg är det enkelt att låta naturen ta en självklar plats, samtidigt som det urbana finns alldeles inpå. Kungsholmen ger gott om butiker och restauranger, och T-centralen når du på tio minuter när du vill bredda utbudet. Hemma på gården finns lummighet och plats att umgås med nya och gamla vänner. Inne i fyran har du välplanerade rum och praktiska lösningar.

Hall

När du öppnar ytterdörren till din lägenhet kliver du in i en hall med klinkergolv under fötterna och förvaring bakom skjutdörrar. Den fria väggen pryds med fördel med hallspegeln och hemtrevliga krokar.

Vardagsrum och kök

I din fyra har du gott om gemenskapsyta i mitten av lägenheten. Här möts köket och vardagsrummet i ett avlångt gavelrum med ljus och luft från båda håll. Vardagsrummet ger plats för den bekväma soffan och favoritfåtöljen utan problem. Ekparketten och de vitmålade väggarna ger en bra grund för möblemanget. I köket har du stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror som hjälp i matlagningen.

Badrum och gästtoalett

En stilren bas med helkaklade väggar och klinkergolv återkommer i båda rummen. Du har dubbel uppsättning av dusch, tvättställ, handdukstork och wc-stol. I badrummet finns dessutom maskinerna för tvätt och tork, mer förvaring och trivsam komfortvärme i golvet.

Balkong

Balkongen blir din egen uteservering, utegymmet för hemmayogan, platsen att skaka ur dammiga filtar på och mycket annat. Att kunna öppna dörren och kliva ut på en balkong ger en frihetskänsla och ett eget utomhusrum.

Sovrum 1

I hörnet mellan balkongen och vardagsrummet väntar ditt nya sovrum. Här ger tretton kvadratmeter generös plats åt den breda sängen. Garderobsväggen snor inget av ytan tack vare de smidiga skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum är utrustade med en garderob i respektive en klädkammare. Här finns hemtrevliga ytor för fler sovrum eller för hemmakontor och gästrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan