Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

7-1203, 4 Rum, 98 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Natur, city och välplanerade rum

På västra Kungsholmen bor du med flera parker inom räckhåll, och Mälarens vatten ger badplatser och skridskobanor beroende på årstid.

I Kristineberg är det enkelt att låta naturen ta en självklar plats, samtidigt som det urbana finns alldeles inpå. Kungsholmen ger gott om butiker och restauranger, och T-centralen når du på tio minuter när du vill bredda utbudet. Hemma på gården finns lummighet och plats att umgås med nya och gamla vänner. Inne i fyran har du välplanerade rum och praktiska lösningar.

Hall

När du öppnar ytterdörren till din lägenhet kliver du in i en hall med klinkergolv under fötterna och förvaring bakom skjutdörrar. Den fria väggen pryds med fördel med hallspegeln och hemtrevliga krokar.

Vardagsrum och kök

I din fyra har du gott om gemenskapsyta i mitten av lägenheten. Här möts köket och vardagsrummet i ett avlångt gavelrum med ljus och luft från båda håll. Vardagsrummet ger plats för den bekväma soffan och favoritfåtöljen utan problem. Ekparketten och de vitmålade väggarna ger en bra grund för möblemanget. I köket har du stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror som hjälp i matlagningen.

Badrum och gästtoalett

En stilren bas med helkaklade väggar och klinkergolv återkommer i båda rummen. Du har dubbel uppsättning av dusch, tvättställ, handdukstork och wc-stol. I badrummet finns dessutom maskinerna för tvätt och tork, mer förvaring och trivsam komfortvärme i golvet.

Balkong

Balkongen blir din egen uteservering, utegymmet för hemmayogan, platsen att skaka ur dammiga filtar på och mycket annat. Att kunna öppna dörren och kliva ut på en balkong ger en frihetskänsla och ett eget utomhusrum.

Sovrum 1

I hörnet mellan balkongen och vardagsrummet väntar ditt nya sovrum. Här ger tretton kvadratmeter generös plats åt den breda sängen. Garderobsväggen snor inget av ytan tack vare de smidiga skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum är utrustade med en garderob i respektive en klädkammare. Här finns hemtrevliga ytor för fler sovrum eller för hemmakontor och gästrum.

Hemfakta

Bostad
7-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 0
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 895 kr
Pris per m²
64 745 kr
Pris
6 345 000 kr

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan