Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1202, 2 Rum, 58 m²

Bo klimatsmart och praktiskt innanför tullarna

Välkommen till en tvåa där praktiska lösningar för ett aktivt liv och klimatsmarta lösningar för en hållbar framtid är grunden. Din Svanenmärkta lägenhet är välplanerad och smart utformad.

Hemma hos dig får matlagningen en egen hörna samtidigt som köket blir en del av vardagsrummet. Det är enkelt att umgås och röra sig mellan hemmets delar. Du har gott om förvaring i sovrummet där platssparande skjutdörrar döljer en generös garderob. Garderober finns även i hallen, och där har du också klinkergolv som inte räds leriga spår och grus. Köket och badrummet är båda välplanerade och utformade för en klimatsmart vardag.

Hall

Från trapphuset kliver du in i en hall med fri sikt fram till vardagsrummets fönster. Du har praktiskt klinkergolv som sedan övergår i hemmets ekparkett. Förvaringen står skjutdörrsgarderoben och städskåpet för.

Vardagsrum och kök

Ett ljust rum på sammantaget 28 kvadratmeter är platsen för matlagning, umgänge och slappa stunder. Köket är placerat i ena hörnet och är utrustat med energieffektiva vitvaror och bra förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet har plats för matbordet och soffan.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till din nya balkong. Här har du en egen utomhusoas att njuta av. Blicka ut mot innergården, plantera om dina kryddodlingar eller koppla av i vilstolen.

Sovrum

Sovrummets rymliga garderob ordnar med hemmets klädförvaring. Skjutdörrarna gör att du slipper kompromissa med den möblerbara ytan. Du har gott och väl plats för dubbelsängen på ekparketten.

Badrum

Tvätten ordnar du i den kombinerade tvätt- och torkmaskinen i hörnet. Förutom högarna med vikt tvätt finns också plats för ett och annat ljus eller andra prydligheter på bänkskivan ovanför. På det komfortvarma klinkergolvet ligger badrumsmattan fint, och du får belysning från spotlights i taket och från spegelskåpet.

Hemfakta

Bostad
7-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan