Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1201, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Genomgångstrea med extrarum

I din nya trea väntar plats för umgänge och för egentid. Med en social del för kök och vardagsrum och två sovrum och ett arbetsrum få olika delar av livet plats i Kristinebergs Slottspark.

I det öppna rummet kommer ljuset in från två håll över hemmets ekparkett och möblemang. Här kommer också den friska luften in från två håll med en fransk balkong i köket och en gårdsvänd balkong i vardagsrummet. Utanför den välplanerade trean finns västra Kungsholmens utbud av natur och stad. Du har gott om valmöjligheter för både picknickplatser och restaurangbesök.

Hall

Förvaring bakom smidiga skjutdörrar och slitstarka klinkerplattor under fötterna – välkommen till en praktisk och inbjudande hall.

Vardagsrum och kök

I hemmets öppna rum väntar plats för matlagning, måltider, festligheter och vardagliga bestyr. I köket lagar du veckans måltider på stilrena köksbänkar. Vitvarorna tillagar, diskar och förvarar med låg energiåtgång. Under sommarmånaderna får brickan där maten kan bäras ut på balkongen användas flitigt.

Balkong

Med tretton kvadratmeter i det fria får ditt hem en luftig och naturnära känsla. Från ditt läge i gårdens hörn kan du spana bort mot vad som är på gång på innergården medan du kopplar av i friska luften.

Badrum

Tvättmaskin, torktumlare, förvaring i spegelskåp och kommod, handdukstork och hörndusch gör ditt nya badrum till rummet för tvagning och tvätt. Helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme bidrar till rummets avskalade elegans.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger trivsamt placerade på var sin sida om badrummet. På hemmets ekparkett finns här två rum för säng och annan möblering. I båda rummen finns förberedd förvaring.

Arbetsrum

Bakom köket finns ditt lilla extrarum som kan bli ditt nya hemmakontor eller din efterlängtade klädkammare i större modell.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan