Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Duka upp till fest i Kristineberg

Välplanerad fyra med sociala ytor och rymliga sovrum. Balkongen mot innergården ger hemmet extra yta från vår till höst.

Du kan duka upp med långbordet i vardagsrummet eller vid matbordet inne i köket. För de stora sommarkalasen finns innergården med gårdshus och terrass att tillgå. Vid sidan av plats för umgänge har du även tre sovrum för lugn och ro, dubbla badrum och gott om förvaring. I din nya fyra kommer ljuset in från två håll och du har en rymlig balkong att njuta av.

Hall

Du tar emot dina gäster i en hall med slitstarkt och stilrent klinkergolv. Vännernas jackor kan du hänga upp på väggen till vänster om du har inrett med praktiska krokar, och de egna jackorna finns smidigt undangömda bakom skjutdörrarna till höger.

Vardagsrum och kök

I det luftiga köket är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning och låta hackandet och rörandet bli en del av det sociala. Köket är snyggt designat och välplanerat. Hemma hos dig kan middagen serveras både i köket och i vardagsrummet. Med balkongdörren öppen suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut, och det är enkelt att ta lite frisk luft.

Balkong

Hemmets balkong ger tolv trivsamma kvadratmeter utomhus. Ytan rymmer bekväma utomhusmöbler, växter och små odlingar. Balkongen blir din egna uteservering under de varma månaderna.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum har du klinkergolv med komfortvärme, helkaklade väggar och belysning från spotlights i taket. I badrumsskåpet kan krämer och tandborstar stå på prydliga rader, och i kommoden under tvättstället finns mer förvaring. Tvätten sköts med egen tvättmaskin och torktumlare. Gästtoaletten i hallen delar badrummets utformning, och även här finns en smidig dusch.

Sovrum 1

Efter en festlig kväll är ditt nya sovrum platsen att landa på. Här finns sängen i valfri bredd och annan rogivande inredning. Garderoben löser förvaringen.

Sovrum 2 och 3

Barnrum, gästrum, hemmakontor eller något helt annat – dina två mindre sovrum kan fylla många olika funktioner. Garderob i det ena och klädkammare i det andra står för förvaringen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan