Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Egen balkong och gemensam innergård

Hemma hos dig kan du öppna balkongdörren och kliva ut i en egen utomhusoas, eller stoppa fötterna i tofflorna och traska ut på innergården som blir en del av hemmet med gårdshus och odlingslådor.

I ditt naturnära kvarter finns gott om utomhusmiljöer hemmavid. När staden lockar når du T centralen på tio minuter. Hemma har du ett öppet rum där matlagning, slappa stunder och umgänge får sin välförtjänta plats. Sovrummets generösa skjutdörrsgarderob hjälper till att skapa ordning och reda så att sovrummet kan bli en lugn och harmonisk plats att längta till.

Vardagsrum och kök

I ditt öppna rum kan sällskapliga möblemang ta plats på ekparketten. Köket är placerat i ena hörnet och är uppbyggd av stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror. Här kokar du snabba pastarätter och ambitiösa långkok på induktionshällen, och efter maten tar den integrerade diskmaskinen hand om efterarbetet.

Balkong

Din nya balkong blir en trivsam utomhusmiljö på hemmaplan. Här kan du koppla av i den bekväma stolen. Vill du duka upp middagen utomhus kan gårdshuset med terrass vara platsen att gå till.

Sovrum

I sovrummet får den breda sängen en välförtjänt plats, och garderobsväggen står för förvaringen. Du har stilren utformning med ekparkett och vitmålade väggar, och ett fönster som vetter mot balkongen.

Badrum

Med dusch i ena hörnet, bra förvaring under och över tvättstället och stilren design har du ett badrum att trivas i. Du har en kombimaskin som gör bortglömda tvättider ett minne blott. Ovanpå maskinen har du en bänkyta som underlättar vikande och sorterande.

Hall

I hallen har du klinkerplattor under fötterna och en skjutdörrsgarderob till vänster. Där kan ytterkläderna gömmas bakom de smidiga skjutdörrarna. Städskåpet ger dammsugaren ett hem.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan