Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1502, 2 Rum, 58 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Egen balkong och gemensam innergård

Hemma hos dig kan du öppna balkongdörren och kliva ut i en egen utomhusoas, eller stoppa fötterna i tofflorna och traska ut på innergården som blir en del av hemmet med gårdshus och odlingslådor.

I ditt naturnära kvarter finns gott om utomhusmiljöer hemmavid. När staden lockar når du T centralen på tio minuter. Hemma har du ett öppet rum där matlagning, slappa stunder och umgänge får sin välförtjänta plats. Sovrummets generösa skjutdörrsgarderob hjälper till att skapa ordning och reda så att sovrummet kan bli en lugn och harmonisk plats att längta till.

Vardagsrum och kök

I ditt öppna rum kan sällskapliga möblemang ta plats på ekparketten. Köket är placerat i ena hörnet och är uppbyggd av stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror. Här kokar du snabba pastarätter och ambitiösa långkok på induktionshällen, och efter maten tar den integrerade diskmaskinen hand om efterarbetet.

Balkong

Din nya balkong blir en trivsam utomhusmiljö på hemmaplan. Här kan du koppla av i den bekväma stolen. Vill du duka upp middagen utomhus kan gårdshuset med terrass vara platsen att gå till.

Sovrum

I sovrummet får den breda sängen en välförtjänt plats, och garderobsväggen står för förvaringen. Du har stilren utformning med ekparkett och vitmålade väggar, och ett fönster som vetter mot balkongen.

Badrum

Med dusch i ena hörnet, bra förvaring under och över tvättstället och stilren design har du ett badrum att trivas i. Du har en kombimaskin som gör bortglömda tvättider ett minne blott. Ovanpå maskinen har du en bänkyta som underlättar vikande och sorterande.

Hall

I hallen har du klinkerplattor under fötterna och en skjutdörrsgarderob till vänster. Där kan ytterkläderna gömmas bakom de smidiga skjutdörrarna. Städskåpet ger dammsugaren ett hem.

Hemfakta

Bostad
6-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan