Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1302, 2 Rum, 58 m²

Välplanerad tvåa innanför tullarna

I Kristineberg ligger grönområdena tätt i ett urbant område innanför tullarna. Från din nya tvåa har du nära till det mesta, och hemma har du stilrena och välplanerade ytor att njuta av.

När du kliver in genom dörren till din nya lägenhet står du i en hall som välkomnar dig med gott om plats för ytterkläder och en fri sikt fram till vardagsrummets dubbelfönster. Till höger finns badrummet med tvättmöjlighet, och till vänster väntar sovrummet med generös skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet och köket möts i ett öppet rum, och balkongen ger en egen utomhusmiljö.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet rymmer möblemang för måltider och soffstunder. Köket med energieffektiva vitvaror och bra köksförvaring är placerat i ena hörnet. Diskmaskinen är snyggt integrerad, och ugnen och mikron är ergonomiskt placerade.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong. Här kan du kliva ut på i din egen utomhusmiljö utan att lämna hemmet. För mer utomhusutrymme väntar kvarterets lummiga innergård.

Sovrum

I sovrummet väntar en luftig yta för den breda sängen och rogivande detaljer. Med en generös garderobsvägg är förvaringsproblemen ett minne blott. Här kan kläderna hänga på prydliga rader bakom smidiga skjutdörrar.

Badrum

I ditt badrum finns maskinen som sköter tvätt och tork, en duschhörna och bra förvaring i spegelskåp och kommod. Du har helkaklade väggar och klinkergolv som stilren bas.

Hall

Klinkergolvet räds inte lera och grus. I resten av lägenheten breder ekparketten ut sig. Jackan och väskan göms undan bakom smidiga skjutdörrar till vänster, och städskåpet ett par steg in ger mer förvaring.

Hemfakta

Bostad
6-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan