Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1201, 4 Rum, 117 m²

Beskrivning

Generösa ljusinsläpp i gavelfyra

I ditt nya vardagsrum flödar ljuset in till helgbruncher och slappa soffstunder. Flera fönster i två väderstreck ger ett ljust gavelrum där gemenskap får stå i centrum.

Ljus, rymd och stilrena material sätter tonen för din nya lägenhet i Kristineberg. Här får det sociala ta stor plats i ett öppet rum, och tre sovrum ger plats för lugn och ro. Dubbla badrum, bra utplacerad förvaring och en klädkammare blir uppskattade bitar i en aktiv vardag. Balkongen gör det möjligt att vara utomhus hemma.

Hall

Du kliver in i en hall där säsongens ytterkläder får en undangömd plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Runt hörnet till höger väntar mer förvaring med skjutdörrar. Hallens lättstädade klinkergolv övergår i en stilren parkett.

Kök och vardagsrum

Det ljusa gavelrummet rymmer möblemang för måltider och soffstunder. Köket tar plats med två bänkar med energieffektiva vitvaror och bra köksförvaring. Ugnen och mikron är ergonomiskt placerade, och diskmaskinen är snyggt integrerad.

Balkong

En hylla med slingrande murgröna, en bekväm utomhusmöbel och ljuslyktor – här är det inte svårt att skapa en egen utomhusoas.

Sovrum 1 med klädkammare

Avskilt i ena hörnet finns ditt nya sovrum. Här får den breda sängen sin välförtjänta plats, och klädkammaren står för förvaringen. Du har dubbla fönster att blicka ut från och stilren utformning med ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2 och 3

Två sovrum till ger plats för arbetsrum, barnrum, gästrum eller andra efterfrågade utrymmen. Förutom egna dörrar har rummen som ligger vägg i vägg även en dörr mellan sig. Det större av rummen leder ut till balkongen, och här i finns även en hörngarderob placerad.

Badrum och gästtoalett

På var sin sida av hallen finns hemmets badrum och gästtoalett. Båda rummen är stilrent utformade med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna finns i båda rummen. I badrummet väntar tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade under en avlastningsbänk. Tvättstället med kommod och upplyst spegelskåp ordnar med förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan