Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1201, 4 Rum, 117 m²

Generösa ljusinsläpp i gavelfyra

I ditt nya vardagsrum flödar ljuset in till helgbruncher och slappa soffstunder. Flera fönster i två väderstreck ger ett ljust gavelrum där gemenskap får stå i centrum.

Ljus, rymd och stilrena material sätter tonen för din nya lägenhet i Kristineberg. Här får det sociala ta stor plats i ett öppet rum, och tre sovrum ger plats för lugn och ro. Dubbla badrum, bra utplacerad förvaring och en klädkammare blir uppskattade bitar i en aktiv vardag. Balkongen gör det möjligt att vara utomhus hemma.

Hall

Du kliver in i en hall där säsongens ytterkläder får en undangömd plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Runt hörnet till höger väntar mer förvaring med skjutdörrar. Hallens lättstädade klinkergolv övergår i en stilren parkett.

Kök och vardagsrum

Det ljusa gavelrummet rymmer möblemang för måltider och soffstunder. Köket tar plats med två bänkar med energieffektiva vitvaror och bra köksförvaring. Ugnen och mikron är ergonomiskt placerade, och diskmaskinen är snyggt integrerad.

Balkong

En hylla med slingrande murgröna, en bekväm utomhusmöbel och ljuslyktor – här är det inte svårt att skapa en egen utomhusoas.

Sovrum 1 med klädkammare

Avskilt i ena hörnet finns ditt nya sovrum. Här får den breda sängen sin välförtjänta plats, och klädkammaren står för förvaringen. Du har dubbla fönster att blicka ut från och stilren utformning med ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2 och 3

Två sovrum till ger plats för arbetsrum, barnrum, gästrum eller andra efterfrågade utrymmen. Förutom egna dörrar har rummen som ligger vägg i vägg även en dörr mellan sig. Det större av rummen leder ut till balkongen, och här i finns även en hörngarderob placerad.

Badrum och gästtoalett

På var sin sida av hallen finns hemmets badrum och gästtoalett. Båda rummen är stilrent utformade med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna finns i båda rummen. I badrummet väntar tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade under en avlastningsbänk. Tvättstället med kommod och upplyst spegelskåp ordnar med förvaring.

Hemfakta

Bostad
6-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
117 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan