Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat och citynära i Kristineberg

Bjud hem nya och gamla vänner till din nya tvåa innanför tullarna. Här har du plats för många vid middagsbordet i din smart planerade tvåa. Balkongen ger ljus, luft och extra utrymme. Belägen på våning fem. Just nu erbjuder vi enbart visningar av visningsbostad av annan storlek.

Med din öppna planlösning kan matlagningen bli en del av umgänget när du bjuder hem vännerna. Känner ni inte för att laga mat kan ni alltid gå ner till den planerade kvarterskrogen eller bort till restaurang Piren för en god matbit med fin utsikt över stadssiluetten. Fortsätter kvällen inne i stan tar det bara tio minuter med tunnelbanan till citykärnan från din nya lägenhet.

Hall

Från trapphuset kliver du in i en hall med klinkergolv och fri sikt fram till balkongen. Ytterkläder och pryttlar får sin plats bakom skjutdörrarna till vänster.

Badrum

Med en stilren och lättstädad design väntar ditt nya badrum. Efter duschen torkar handduken fort på handdukstorken och du har skönt komfortvärme i klinkergolvet. Kombimaskinen hjälper till med tvätt och tork, och bänken ovanför blir en trivsam avlastningsyta.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum möts med en öppen planlösning där köket breder ut sig i en egen hörna. Arbetsyta, förvaring och energisnåla vitvaror blir basen för köksbestyren. I vardagsrummet finns rum för matbordet och soffan där det är skönt att koppla av. Ekparkett och ljust målade väggar blir en stilren bas för den egna smaken.

Balkong

Med en balkong på tolv kvadratmeter har du gott om plats för möblemang och växtligheter. Här kan du blicka ner mot innergården medan du kopplar av med en väntande tidning.

Sovrum

Hemmets sovrum ger plats åt en säng med valfri bredd. Garderoben ger plats åt fritidskläder och festutstyrslar och fönstret vetter mot balkongen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan